Lütfen bekleyin..



Belediye otobüsleri 15 Temmuz’da ücretsiz hizmet verecek

11 Temmuz 2017, 22:26 - Okunma: 1827

Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren tüm otobüslerin 15 Temmuz tarihinde ücretsiz hizmet vereceği belirtildi.

15 Temmuz 2017 Cumartesi günü Batmanlıların 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine daha rahat ulaşımlarını sağlamak amacıyla böyle bir uygulamaya gidildiğini kaydeden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Batman’da da kutlanacak 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılım olacağından Belediye olarak böyle bir karar alındığını söyledi.

 

15 Temmuz tarihinde saat 17.00’de başlayacak olan ücretsiz toplu taşıma uygulamasının, 16 Temmuz sabahı program bitene kadar devam edeceği belirtildi.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Peygamberimiz (S.A.S) Ve Ticaret Ahlakı” konusu işlendi...
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, İl Müftü Yardımcısı İlhan Günay ile birlikt..
Vali Ekrem Canalp, önceki gece saatlerinde bir araca düzenlenen silahlı sal..
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Koruyucu Aile Hizmeti kapsamında..
"Doğumunun 1500. Yılında Âlemlere Rahmet Hazreti Muhammed (sallallahu ..
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline yönelik olarak, Süveybe Ana..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=