Lütfen bekleyin..



Belediye otobüsleri 15 Temmuz’da ücretsiz hizmet verecek

11 Temmuz 2017, 22:26 - Okunma: 1802

Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren tüm otobüslerin 15 Temmuz tarihinde ücretsiz hizmet vereceği belirtildi.

15 Temmuz 2017 Cumartesi günü Batmanlıların 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine daha rahat ulaşımlarını sağlamak amacıyla böyle bir uygulamaya gidildiğini kaydeden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Batman’da da kutlanacak 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılım olacağından Belediye olarak böyle bir karar alındığını söyledi.

 

15 Temmuz tarihinde saat 17.00’de başlayacak olan ücretsiz toplu taşıma uygulamasının, 16 Temmuz sabahı program bitene kadar devam edeceği belirtildi.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
İTTİHADUL ULEMA üyesi Molla Mehmet Ali Altun, evliliklerin günümüzde zorluk..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Beşiri’ye bağlı Atbağı Köyü’nde balkon ..
Psikolog Yasir Atalay, okulların kapanmasıyla birlikte çocukların teknoloji..
Cuma Hutbelerinde “Düğün Yapmanın da Bir Âdâbı Vardır” konusu işlendi...
Yaz aylarının kavurucu sıcaklarının etkili olduğu Batman'da, serinlemen..
Batman Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca şehir içi otobüs hizmetlerini ücr..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=