Lütfen bekleyin..



Mezarlık güzergâhlarına ek sefer

24 Ağustos 2017, 14:15 - Okunma: 1710

Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, vatandaşların dini vecibelerini yerine getirebilmelerine kolaylık sağlamak amacıyla Batman’da bulunan Mezarlıklara ücretsiz özel ek sefer düzenleyecek.

Kurban Bayramını kutlayacağımız 1 Eylül 2017 Cuma günü öncesi Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, vatandaşların vefat eden yakınlarını mezarlıklarda daha rahat bir ortamda ziyaret edebilmelerine imkan sağlamak amacıyla bir dizi tedbir alınması konusunda ilgili müdürlüklere talimat verdi. Başkan Vekili Aksoy: “Vatandaşlarımız mezarlıklara daha rahat gidebilmeleri için ilgili arkadaşlara talimat verdim. Bu sebeple sadece mezarlıklarımıza sefer düzenleyeceğiz. Şehrimizin değişik noktalarından mezarlıklarımıza ulaşım sağlanması için ücretsiz olarak sefer düzenleyeceğiz” diye konuştu.

batman-belediyesi-otobusleri.jpg

Otobüsler Ücretsiz hizmet verecek

1 Eylül 2017 Cuma günü başlayan Kurban Bayramı süresince Belediyeye ait tüm otobüslerin ücretsiz olarak hizmet vereceğini belirten Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy: “Batmanlıların, Bayramın ruhuna uygun olarak ulaşımlarına olanak sağlamak amacıyla otobüs seferlerimiz bayram arifesi ve bayram boyunca ücretsiz olarak hizmet verecek. Vatandaşlarımızın eş, dost ve akrabalarına yapacakları ziyaretlere kolaylık sağlamak amacıyla böyle bir karar aldık” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=