Lütfen bekleyin..



Engellilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu

04 Eylül 2017, 15:39 - Okunma: 1737

Batman Belediyesi sosyal sorumluluk kapsamındaki bir çalışmayı daha hayata geçirerek, engellileri tatile gönderdi.

Batman Belediyesi engelli vatandaşlara tatil imkanı sağladı.

Engelli vatandaşların gezip, görüp dinlenmeleri için bir ilki daha hayata geçirdiklerini ifade eden Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy: "Engelli vatandaşlarımız bizim canımız, ciğerimizdir. Unutulmamalıdır ki, hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli vatandaşlarımızı Avşa adasına gönderme kararı aldık. Umarız onlar için yararlı olur, moral depolayıp Batman' dönerler" diye konuştu.

Görme, zihinsel ve ortopedik engelli vatandaşlarımızı Basın Kavşağında uğurlayan Türkiye Görme Engelliler Derneği (TGED) Batman Şube Başkanı Adnan Sapancı, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un toplumun diğer katmanlarına olduğu gibi engelli vatandaşlarımız için de elinden gelen tüm çabayı gösterdiğini söyledi. Sapancı: “Sayın Belediye Başkan Vekilimiz ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Mutluluğumuza ortak oldular. Mutluyuz, çünkü engelli arkadaşlarımız ilk kez denizle buluşacak. Ailelerin ekonomik durumları göz önünde bulundurulduğunda, bu tür desteklerin olmaması durumunda arkadaşlarımızın denizle buluşması mümkün gözükmüyor. Sevincimizi kelimelerle ifade edemiyorum” dedi.

Başkan Vekili Aksoy, Batman Zihinsel Engellileri Koruma ve Eğitim Derneği ile Ortopedik Engelliler Derneği üyelerinin sosyal aktivitelerine bir nebze de olsa katkı sağlamak amacıyla böyle bir etkinliğe imza attıklarının mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Kurban Bayramının dördüncü günü olan 4 Eylül tarihinde başlayan Balıkesir'İn Avşa adası seyahati 12 Eylül tarihinde son bulacağı ve seyahat boyunca yapılacak tüm masraflar Belediyemize bağlı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından karşılanacağı belirtildi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=