Lütfen bekleyin..



Rektum kanseri hastaya Bölge Devlet Hastanesi’nde başarılı ameliyat

07 Eylül 2017, 12:38 - Okunma: 3115

Batman Bölge Devlet Hastanesi genel cerrahi doktorları, 31 yaşındaki kadın hasta D.T laparoskopik (kapalı) cerrahi ile rektum kanseri ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi.

Batman Bölge Devlet Hastanesi genel cerrahi doktorları önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.

31 yaşındaki kadın hasta D.T laparoskopik (kapalı) cerrahi ile rektum kanseri ameliyatı yapıldı.

Op.Dr.Turgay Demir ve ekibi Op.Dr. Güneş Tekten ve Op.Dr. Barış Türker tarafından başarılı ile gerçekleşen ameliyata ilişkin bilgi veren genel cerrah Op.Dr. Turgay Demir şu ifadeleri kullandı: “Hastamız D.T rektum kanseri nedeniyle uzun süre radyoterapi ve kemoterapi gördükten sonra Hastanemiz genel cerrahi polikliniğine başvurmuştur. Hastaya laparoskopik (kapalı) yöntemle rektum kanseri ameliyatı yapılmış, ameliyat sonrası herhangi bir olumsuz durum yaşanmamıştır. Uyguladığımız laparoskopik (kapalı) yöntemle hastanın hastanede yatış süresi belirgin olarak kısaldı. Hasta bu yöntemle daha az ağrı duyuyor ve ameliyat sonrası normal yaşantısına devam edebiliyor.” 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde yürütülen sağlık hizmetleri, yeni c..
Bayındır Aile Destek Merkezi (ADEM) bünyesinde, kadınlara yönelik meme ve r..
Batman Sağlık ve Çevrecilik Derneği (Sağ-Çev) Başkanı Ömer Faruk Dursun, &q..
Normal Doğum Haftası kapsamında, toplumda normal doğumun önemi hakkında far..
Sağlık-Sen Batman Şubesi, Sumud Filosuna yönelik saldırıyı kınayarak gözalt..
Batman Sağlık ve Çevrecilik Derneği (Sağ-Çev) Başkanı Ömer Faruk Dursun, Ga..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=