Lütfen bekleyin..



Mezarlıklar artık daha güvenli!

30 Eylül 2017, 13:26 - Okunma: 1635

Batman Belediyesi, vatandaşların vefat eden yakınlarını daha uygun bir ortamda defnetmesi ve dini vecibelerini sorunsuz, sıkıntısız yerine getirmeleri için mezarlıklarda gerçekleştirdiği düzenlemelere bir yenisini daha ekledi.

Mezarlıkların temizliğinden yeşillendirilmesine, çevre düzenlemesine kadar her türlü bakım ve onarımı aksatmadan sürdüren Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü şimdi de mezarlıkların aydınlatılması konusunu ele alarak çözüm üretti.

Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından daha önce mezarlık kapılarına estetik bir görüntü kazandırılması, mezarlık güvenliği, temizliği ve çevre düzenlemesi gibi hayata geçirilen çalışmaların ardından şimdi de aydınlatma çalışmalarına başladı.

YENİ GÜVENLİK ELEMANLARI GÖREVLENDİRİLDİ

Batman’ın en büyük mezarlıklarından biri olan Asri Mezarlıkta aydınlatma sorunu çözülürken, daha önce kura sistemi ile belediyemiz bünyesinde çalıştırılmaya başlanan Güvenlik Personelinin bir bölümü Belediye Mezarlıklar Müdürlüğünde göreve başladı.

Mezarlıklarda aydınlatma altyapısının devam ettiğini dile getiren Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, alımı yapılan yeni özel güvenlik personelinin bir kısmının mezarlıklarda görevlendirildiğini ve bu sayede üç vardiya halinde 7/24 esasına göre mezarlıkların güvenliğinin sağlanacağının altını çizdi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=