Lütfen bekleyin..



Öğrencilere ücretsiz giyim mağazası

11 Ekim 2017, 18:37 - Okunma: 2029

Batman Üniversitesi ve Kızılay iş birliği ile Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Vadipark Çarşısı’nda öğrencilerin ücretsiz giyim eşyası alabileceği Bay ve Bayan Butik Evi açıldı.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Kızılay’ın büyük katkıları ile bugün Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nde öğrencilerimizin sorgusuz sualsiz ücretsiz giyim eşyası alabileceği Bay ve Bayan Butik Evi’nin açılışını yapıyoruz, hayırlı olsun” dedi. 

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Vadipark Çarşısı’nda açılan ve öğrencilere ücretsiz giyim eşyası verecek olan Bay ve Bayan Butik Evi’nin açılışına Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Birinci, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ, öğrenciler ve üniversite çalışanları katıldı.

 

“BÜTÜN ÇALIŞMALARIMIZ KIYMETLİ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN”

“Kızılay’ın büyük katkıları ile bugün Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nde öğrencilerimizin ücretsiz giyim eşyası alabileceği Bay ve Bayan Butik Evi’nin açılışını yapıyoruz” diyen Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, “Sevgili öğrenciler bizim bütün çalışmalarımız sizin içindir.  Bütün öğrencilerimiz sorgusuz, sualsiz bu mağazadan yararlanacak. Ancak ben öğrencilerimize şunu söylüyorum, öncelikle ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimiz alsın. Çünkü bir ayakkabı, bir palto alamayacak durumda olan gururlu öğrencilerimiz var, onlar öncelikli alsın. Öğrencilerimiz kimlik kartlarını gösterip buradan beğendiği ürünleri alıp çıkacak. Kızılay burada çok güzel, hayırlı bir hizmeti öğrencilerimize sunuyor, Kızılay Yönetim Kurulu Üyemiz Sabahattin Tezdiğ beyden söz aldık, bu mağaza her zaman açık olacak ve giyim eşyası eksildikçe sürekli tamamlanacak. Bu sebeple tüm öğrencilerimiz ve üniversitem adına Kızılay’a teşekkür ediyorum. Allah devletimizden razı olsun, daim olsun. Mağazamız sizlere hayırlı olsun.” dedi.

 

“VATANA VE MİLLETE HAYIRLI BİREYLER OLUN”

Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, Bay ve Bayan Butik Evi’nin kurulmasında büyük katkıları olan ve bizi Batman Üniversitesi öğrencileri ile buluşturan Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’a teşekkür ediyorum. Kızılay olarak daima yardıma muhtaç olanların yanındayız. Kızılay Bay ve Bayan Butik Evi’nde tamamen yeni ürünleri ihtiyaç sahiplerine verilmektedir. Sevgili öğrenciler hep sizler Kızılay’dan bir şey istiyorsunuz şimdi de ben sizden bir şey istiyorum, bir an önce eğitiminizi tamamlayıp, vatana ve millete hayırlı bireyler olun. Bu ülkenin yetişmiş hayırlı evlatlara ihtiyacı var.” dedi.

Konuşmaların ardından Bay ve Bayan Butik Evi’nin açılış kurdelesi Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş ve beraberindekiler tarafından kesilerek, Bay ve Bayan Butik Evi hizmete alındı.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da düğünlerini yapan, Oslun ve İrtem aileleri, Gazze'de yaşa..
Yeşilay Batman Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte, sağlıklı yaşama ve ..
HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, siyonist işgal rejimi tarafından Kudü..
Cuma Hutbelerinde “Dua: Rabbimize Sığınmanın Sözlü İfadesi” konusu işlendi...
Batman'da ortaokul ve lise hafız öğrencileri 'Genç Nida Hafızlık Ya..
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=