Lütfen bekleyin..



Aksoy, Tema gönüllüsü oldu!

29 Ekim 2017, 17:27 - Okunma: 1664

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kendisine ziyarette bulunan TEMA Vakfı yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, TEMA yönetim kurulu başkan ve yönetim kurulu üyelerinin Batman'a ve belediyeye yapmış olduğu ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) yönetim kurulu üyelerini kabul eden Başkan Vekili Aksoy, makamında belediyenin kentin yeşillendirilmesiyle ilgili çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Ziyarette TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Yönetim Kurulu Üyesi Canan Barut, Genel Müdür Oben Akyol, Genel Müdür Yardımcısı Başak Yalvaç Özçağdaş ve Batman İl Temsilcisi Mehmet Tahir Altuğ hazır bulundu.

TEMA vakfı ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi sunan TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Belediye Başkan Vekili Aksoy'u TEMA gönüllü üyesi kılan bir de rozet taktı.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
ÇEVRE Kategorisindeki Diğer Haberler
Havaların ısınmasıyla sebze ve meyve fideleri toprakla buluşmaya başladı. B..
Tarımla geçimlerini sağlayan Batman merkeze bağlı Balpınar beldesindeki çif..
Batman'da bir iş yerinde satışı yasak olan hayvanlar arasında bulunan 3..
Batman'ın Hasankeyf ilçesine özgü "Mehina Sarımsağı" coğrafi ..
Yaklaşık 17 yıldır kelebekler üzerine araştırmalar yürüten Batman Üniversit..
Bu sene hububatta yüksek bir rekolte beklediklerini belirten Batman Ziraat ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=