Lütfen bekleyin..



Aksoy: Her zaman engellilerimizin yanındayız!

01 Aralık 2017, 18:21 - Okunma: 1788

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında yerel yönetimlerin yaptıkları her çalışmada engelli vatandaşları düşünerek hareket ettiklerini söyledi.

Dünyaya gözünü açan her insanın birer engelli adayı olduğuna dikkat çeken Başkan Vekili Aksoy, engelli vatandaşlarımızın toplumun birer parçası olduğunu, Belediye olarak yapılan her çalışma ile engelliler için sosyal, kültürel, sportif alandaki çalışmaların yıl boyunca devam ettiğinin altını çizdi.

 

Engellilerin yaşadıkları sorunları sadece engelli ve ailelerinin değil toplumun tüm kesimini yakından ilgilendirdiğini belirten Başkan Vekili Aksoy: “Yerel yönetim olarak biz belediyeler, engelli vatandaşlarımızın haklarını gözeterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Batman’da engellilerimiz için çok güzel uygulamalarımızı hayata geçirdik. Engelli olma durumu sosyal hayatı engelleyen bir kusur olarak görülmemelidir. Bu vesile ile Dünya Engelliler Günü nedeniyle tüm engelli vatandaşlarımıza, onların fedakâr ailelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Peygamberimiz (S.A.S) Ve Ticaret Ahlakı” konusu işlendi...
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, İl Müftü Yardımcısı İlhan Günay ile birlikt..
Vali Ekrem Canalp, önceki gece saatlerinde bir araca düzenlenen silahlı sal..
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Koruyucu Aile Hizmeti kapsamında..
"Doğumunun 1500. Yılında Âlemlere Rahmet Hazreti Muhammed (sallallahu ..
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline yönelik olarak, Süveybe Ana..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=