Lütfen bekleyin..



Belediyeden kan bağışı kampanyasına destek

27 Aralık 2017, 16:50 - Okunma: 1673

Kızılay Kan Bağış Merkezi tarafından düzenlenen ve Batman Belediyesi’nin destek verdiği kan bağış kampanyasına belediye personeli yoğun ilgi gösterdi.

‘Bir dakika kan için harekete geçin’ sloganıyla kan bağışının önemine dikkat çeken Kızılay, kan bağışına ilgi ve duyarlılığı artırmak için Batman Belediyesi hizmet binasında açtığı stantta Belediye Personeli kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi.  

Ciddi anlamda kan bağışına ihtiyaç olduğunu ve vatandaşların kan bağışına olan ilgisiyle bu açığın ve ihtiyacın giderilmesi gerektiğine vurgu yapan, Kızılay ekip sorumlusu Doktor Uğur Balin,  kampanya hakkında bilgi vererek kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu.

Doktor Balin, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada;  “Amacımız vatandaşlarımızdan kan alıp ihtiyacı olan insanlarımıza ulaştırmaktır. Ülkemizde her 4 saniyede bir ünite kana ihtiyaç duyulmaktadır. Her bir kan bağışı 3 kişiyi kurtarıyor. Belediye yönetimi ve çalışanlarına, kampanyamıza olan destekleri ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Bahar aylarının başlamasıyla beraber taze peynir üretiminin başladığını ifa..
Gençliğinde kıtlık olduğunu, çoğu şeyi bulmakta yoksun olduklarını ama huzu..
Cuma Hutbelerinde “Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir” konusu işlendi...
10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" nedeniyle yaşadıkları sorunları ..
Batman'da bir kadın, umreye gitmek için biriktirdiği parayı Gazze'y..
"Vakıflar Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Peygamber Sev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=