Lütfen bekleyin..



Belediye personeline uyuşturucu ile mücadele eğitimi

03 Ocak 2018, 11:18 - Okunma: 1535

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi görevlilerince Batman Belediyesi personeline uyuşturucu ile mücadele konusunda eğitim verildi.

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi görevlilerince Batman Belediyesi personeline uyuşturucu ile mücadele konusunda eğitim semineri verildi.

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince İçişleri Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Politikasının “Yerel Yönetimlerin Uyuşturucu İle Mücadeleyi Katılımını Arttırmak” maddesi kapsamında, zabıta teşkilatı ve temizlik görevlileri başta olmak üzere belediye çalışanlarına uyuşturucu ile mücadele alanında eğitim verilerek uyuşturucu ile mücadelede yardımcı olmaları sağlandı.

Batman Belediyesi Konferans Salonunda Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline eğitim verildi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda ev, ar..
Batman'da çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalanarak cezaevine teslim..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü'nde "Kampüs İntifadası Çadır N..
Batman'da geçtiğimiz hafta bir kişinin öldüğü, biri bebek 3 kişinin de ..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, CHP'nin Grup Başkan Vekili Gökhan G..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=