Lütfen bekleyin..



“Toplumun Peygamberin hayatını öğrenmeye ihtiyacı var”

19 Şubat 2018, 16:45 - Okunma: 1952

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından "O'nu Oku, O'nu Yaşa" sloganıyla Batman'da Siyer Sınavının yapıldığı okulları ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, “Toplumun Peygamberin hayatını öğrenmeye ihtiyacı var” dedi.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, beraberindeki heyetle birlikte Batman’da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından "O'nu Oku, O'nu Yaşa" sloganıyla Siyer Sınavının yapıldığı okulları ziyaret etti.

Ardından sınavın yapıldığı okullara geçen Durmaz, burada sınıfları gezerek öğrencilere başarılar diledi. Sınava giren öğrencilerle bir süre sohbet eden Durmaz, okul müdürleriyle de görüşmeler gerçekleştirdi.

Yaptığı ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Durmaz, Peygamber Sevdalıları Platformunu topluma yönelik yaptığı hayırlı hizmetlerinden ötürü takdir etti. 
Platforma çalışmalarında başarılar dileyen Durmaz, “Peygamber Sevdalıları Platformu'nun her yıl Türkiye geneli düzenlemiş olduğu Siyer Sınavı bugün ilimiz Batman'da da yapıldı. Sınavla ilgili ziyaretlerde bulunmak üzere platform yetkililerini, okulları ziyaret ettik ve öğrencilerle konuştuk. Öğrenci kardeşlerimiz sınava iyi hazırlanmışlar. Her biri kitabı üç, dört defa okumuş, 6- 7 defa kitabı okumuş öğrencilerimiz de var. Bu memnuniyet vericidir. Zaten bu sınavın amacı; Peygamber Efendimizin (sav) hayatının doğru bir şekilde öğrenilmesi ve bu doğrultuda öğrenilenlerin hayatta tatbik edilmesidir. Buna vesile olan Peygamber Sevdalıları Platformunu tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

“Toplumun değerleri ile barışık bir neslin yetişmesine vesile olacak çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz”

Durmaz, devamında şunları söyledi: “Toplumun Peygamber Efendimizin (sav) hayatını öğrenmeye son derece ihtiyacı vardır. Bugün dünyanın birçok yerinde sorunlar, savaşlar, kaoslar var ve bu sorunların çözümünün inanıyoruz ki Peygamber Efendimizin (sav) hayatının öğrenilmesi, Kur'an ve sünnete dönüş yapılmasıyla çözüleceğine inanıyoruz. Hamdolsun bu doğrultuda faaliyet yürüten, çalışmalar yapan platformları da bizler destekliyoruz ve inşallah HÜDA PAR olarak toplumun değerleri ile barışık ve ahlaklı bir neslin yetişmesine vesile olacak çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz.”

m.-serif-durmaz-siyer-sinavi.jpg

m.-serif-durmaz-siyer-sinavi-001.jpg

m.-serif-durmaz-siyer-sinavi-002.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Ailemiz: Huzur Ve Güven Kaynağımız” konusu işlendi...
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, ‘Engelliler Haftası’ neden..
Batman'da 6 yaşındaki küçük kız çocuğu Hayrunnisa Yanaç, harçlıklarını ..
Bahar aylarının başlamasıyla beraber taze peynir üretiminin başladığını ifa..
Gençliğinde kıtlık olduğunu, çoğu şeyi bulmakta yoksun olduklarını ama huzu..
Cuma Hutbelerinde “Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir” konusu işlendi...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=