Lütfen bekleyin..



Minik Hatice Ebrar’dan örnek davranış!

21 Şubat 2018, 13:56 - Okunma: 1569

Batman’da 5 yaşındaki Hatice Ebrar Teymur harçlıklarını biriktirdiği para kumbarasını fakir ve yetim çocuklara bağışladı.

Batman’da kreş öğrencisi 5 yaşındaki Hatice Ebrar Teymur ailesinin vermiş olduğu harçlıklarından kısarak biriktirmiş olduğu para kumbarasını fakir ve yetim çocuklar yararına kullanmak amacıyla Batman Umut Kervanı yetkililerine makbuz karşılığı teslim etti.

Hatice Ebrar bağışı ile ilgili olarak; yardım konusunda ailesinin kendisine destek olduğunu belirterek, bu paranın fakir çocuklara gideceği için mutlu ve sevinçli olduğunu dile getirdi.

Batman Umut Kervanı yetkilileri de yaptıkları açıklamada; “Minik Hatice Ebrar kardeşimizin Bu anlamlı ve bir o kadar da duyarlı davranışı bizi çok duygulandırmıştır. Minik kardeşimize çok teşekkür ediyoruz. Böyle hayırlı amelleri tüm ailelerin daha küçük yaşta çocuklarına öğretmeleri gerekir ki, büyüdüklerinde topluma yardımlaşmayı ve dayanışmayı bilen faydalı bir birey olmayı öğrensinler.” ifadesini kullandılar.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençliğinde kıtlık olduğunu, çoğu şeyi bulmakta yoksun olduklarını ama huzu..
Cuma Hutbelerinde “Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir” konusu işlendi...
10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" nedeniyle yaşadıkları sorunları ..
Batman'da bir kadın, umreye gitmek için biriktirdiği parayı Gazze'y..
"Vakıflar Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Peygamber Sev..
Batman'da düğünlerini yapan, Oslun ve İrtem aileleri, Gazze'de yaşa..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=