Lütfen bekleyin..



Minik Hatice Ebrar’dan örnek davranış!

21 Şubat 2018, 13:56 - Okunma: 1674

Batman’da 5 yaşındaki Hatice Ebrar Teymur harçlıklarını biriktirdiği para kumbarasını fakir ve yetim çocuklara bağışladı.

Batman’da kreş öğrencisi 5 yaşındaki Hatice Ebrar Teymur ailesinin vermiş olduğu harçlıklarından kısarak biriktirmiş olduğu para kumbarasını fakir ve yetim çocuklar yararına kullanmak amacıyla Batman Umut Kervanı yetkililerine makbuz karşılığı teslim etti.

Hatice Ebrar bağışı ile ilgili olarak; yardım konusunda ailesinin kendisine destek olduğunu belirterek, bu paranın fakir çocuklara gideceği için mutlu ve sevinçli olduğunu dile getirdi.

Batman Umut Kervanı yetkilileri de yaptıkları açıklamada; “Minik Hatice Ebrar kardeşimizin Bu anlamlı ve bir o kadar da duyarlı davranışı bizi çok duygulandırmıştır. Minik kardeşimize çok teşekkür ediyoruz. Böyle hayırlı amelleri tüm ailelerin daha küçük yaşta çocuklarına öğretmeleri gerekir ki, büyüdüklerinde topluma yardımlaşmayı ve dayanışmayı bilen faydalı bir birey olmayı öğrensinler.” ifadesini kullandılar.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da Rus vatandaşı Natalia, İslam dinini seçerek Kelime-i Şehadet ..
Cuma Hutbelerinde “Hayâ: Allah’ın Emri, Fıtratın Gereği” konusu işlenecek...
Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler Baka..
Çocuklar, yaz Kur'an kursları sayesinde hem dini bilgilerini pekiştiriy..
Batman'da isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir kadın, birikti..
Batman Fatma Aliye Fen Lisesi birinci sınıf öğrencisi Muhammed Belya Günay,..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=