Lütfen bekleyin..



DHMİ çocukları unutmadı

18 Mart 2018, 21:09 - Okunma: 1555

DHMİ Batman Havalimanı Müdürlüğü, yolcu olarak bekleyen çocukların eğlenebilmesi ve sıkılmamaları için havalimanına oyun parkı kurdu.

DHMİ Batman Havalimanı Müdürlüğü hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Limana yolcu olarak bekleyen çocukların eğlenebilmesi ve sıkılmamaları için oyun parkı kurdu.

Havalimanının içinde kurulan oyun parkında kaydırak, salıncak, oyuncak atlar ve top havuzu bulunuyor. Yolcu olarak limana gelen aileler çocuklarını bu parka yönlendirerek uçak saatine kadar eğlenmelerini sağlıyor. Havalimanı yönetimi oyun parkı yönündeki talepleri değerlendirdiklerini belirterek, "Yolcu olarak gelen vatandaşların çocuklarının sıkılmaması, ailece eğlenebilmeleri için böyle bir oyun parkı kurduk. Hizmetlerimiz sadece yetişkinlere yönelik değil, çocuklara da hizmet sunabilmek için böyle bir çalışma yaptık. Ailelerden bu yönde olumlu tepkiler aldık. Çocukların ve ailelerin mutluluğu bizi de memnun etti." ifadelerini kullandılar.

Memnuniyetlerini dile getiren yolcular da Batman Havalimanını "Çocuk dostu havalimanı" olarak gördüklerini ifade ettiler.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da küçük yaşlarına rağmen büyük bir duyarlılık örneği sergileyen..
Diyanet İşleri Başkanlığı koordinasyonunda, Batman İl Müftülüğü tarafından ..
Cuma Hutbelerinde “Nefsi ve Nesli İfsat Eden Büyük Günah: Zina” konusu işle..
Batman Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, siyonist işga..
2025 yılını "Aile Yılı" ilan etmesiyle birlikte, aile yapısının k..
Cuma Hutbelerinde “Alın Teri Mukaddestir” konusu işlenecek.

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=