Lütfen bekleyin..



Siyer Sınavı'na katkı sunan öğretmenlere hediye

29 Mart 2018, 11:52 - Okunma: 2002

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Siyer Sınavı'na katkı sunan öğretmenlere hediye takdim edildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Batman'da "O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla düzenlenen Siyer Sınavı'na katkı sunan okul idarecileri ve öğretmenlere teşekkür mahiyetinde hediye takdim edildi.

Okulları ziyaret eden Peygamber Sevdalıları Platformu Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın ile Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Yıldız, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Daha sonra platform yetkilileri tarafından, Siyer Sınavı'na katkı sunan öğretmenlere hediye takdim edildi.

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Aydın, Siyer Sınavı'nda okullarda kendilerine yardımcı olan idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Sınavı düzenlemelerindeki tek amaçlarının Allah'ın rızasını kazanmak olduğunu belirten Aydın, "Allah Resulünün örnek hayatını bilmek ve anlamak, onu evlerin ve hayatın gündeminin merkezine yerleştirmek gayesiyle bir sınavı daha gerçekleştirdiğimiz için Allah'a hamt ediyoruz. Her geçen yıl büyüyen ve yayılan bir aşk ile Rabbimizin de inayetiyle bu yıl 75 ilde sınavımızı yapmayı başardık. Peygamber Sevdalıları Platformu olarak emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyor, Rabbimizden her daim hayatımıza istikamet vermesini niyaz ediyoruz." dedi.

Son olarak Aydın, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak, 18 Şubat'ta 'O'nu Oku O'nu Yaşa' sloganıyla düzenlediğimiz Siyer Sınavı'nda bize katkı sunan, desteklerini esirgemeyen, özellikle kurum müdürlerimizi ve desteklerini bizden esirgemeyen öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Kendilerine teşekkür edip, bir hediye takdim ettik. Batman'da Siyer Sınavı ile ilgili bize katkı sunan ve destek veren bütün kardeşlerimizin Allah hayırlarını kabul etsin ve Firdevs cennetlerinde Peygamber ile buluştursun." ifadelerini kullandı.

Hediyeden dolayı memnuniyetlerini dile getiren okul idareci ve öğretmenleri ise bu tür hayırlı etkinliklerin devamının gelmesi temennisinde bulundular. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Ailemiz: Huzur Ve Güven Kaynağımız” konusu işlendi...
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, ‘Engelliler Haftası’ neden..
Batman'da 6 yaşındaki küçük kız çocuğu Hayrunnisa Yanaç, harçlıklarını ..
Bahar aylarının başlamasıyla beraber taze peynir üretiminin başladığını ifa..
Gençliğinde kıtlık olduğunu, çoğu şeyi bulmakta yoksun olduklarını ama huzu..
Cuma Hutbelerinde “Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir” konusu işlendi...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=