Lütfen bekleyin..



TESSEP’ten okuma etkinliğine davet

20 Nisan 2018, 11:05 - Okunma: 2861

TESSEP Batman İl Temsilciliği yarın Atatürk Parkında bayanlara yönelik kitap okuma etkinliği düzenleyecek.

TESSEP Batman İl Temsilciliği, yarın bayanlara yönelik geniş kapsamlı bir kitap okuma etkinliği düzenleyeceğini duyurdu.

Etkinliğin 21 Nisan Cumartesi günü (yarın) Atatürk Parkında gerçekleştirileceğini belirten TESSEP Batman İl Temsilciliği yaptığı açıklamada, "Rabbimizin ilk emri okudur. Ne yazık ki günümüzde sosyal medya ve teknolojik ürünlerinin yaygınlaşmasıyla gençlerimizin arasında okuma kültürü gün geçtikçe unutuluyor. Cep telefonlarına, internet ve bilgisayara ayrılan vakit kitap okumaya verilmiyor. Bu durum kültürsüz, ufku dar bir gençliğin yetişmesine neden oluyor. Biz, TESSEP olarak hem Rabbimizin "oku" emrini yerine getirmek hem de gençlerimizin arasında okuma kültürünü yaygınlaştırmak için böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik." ifadelerini kullandı.

Etkinliğin saat 13.30'da, Atatürk Parkında bayanlara yönelik gerçekleştirileceğini aktaran TESSEP, tüm bayanlara ve özellikle genç kızlara kitaplarını alarak etkinliğe katılma çağrısında bulundu. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Tarihi ve kültürel mirasıyla binlerce yıllık geçmişe ev sahipliği yapan Has..
Dicle Nehri kıyısındaki tarihi Hasankeyf'te, Arkeopark ve Şaab Vadisi&#..
Batman Belediyesi tarafından sanata ilgi duyan her yaş grubundan bireye yön..
Batman Üniversitesi'nin 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için uluslararası..
Batman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, ..
Uzun süren restorasyon çalışmalarının ardından, Batman'ın Beşiri ilçesi..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=