Lütfen bekleyin..



Kızılay'ın ikram aracı iftar sonrası hizmet etmeye devam ediyor

28 Mayıs 2018, 19:34 - Okunma: 1604

Kızılay Batman Şubesi ikram aracı iftardan hemen sonra Turgut Özal Bulvarında yürüyüş yapan vatandaşlara çay ve su ikramı yapmaya devam ediyor.

Batman Kızılay Şube Başkanı Ali Tezdiğ, ikram aracı iftardan hemen sonra Turgut Özal Bulvarında yürüyüş yapan vatandaşlarımıza çay ve su ikramlarının devam ettiğini söyledi.

Ramazan ayı boyunca ikram aracının hizmet vereceğini belirten Tezdiğ, şöyle konuştu: "Batman Belediyesi öncülüğünde her gün iftarda Atatürk Parkında bulunan vatandaşlarımıza iftarlık dağıtılmakta. İftar sonrası Turgut Özal Bulvarında yürüyüşlerini yapan vatandaşlarımıza her akşam Valilik karşısında ikram aracımızla çeşitli ikramlar devam edecektir."

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
İTTİHADUL ULEMA üyesi Molla Mehmet Ali Altun, evliliklerin günümüzde zorluk..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Beşiri’ye bağlı Atbağı Köyü’nde balkon ..
Psikolog Yasir Atalay, okulların kapanmasıyla birlikte çocukların teknoloji..
Cuma Hutbelerinde “Düğün Yapmanın da Bir Âdâbı Vardır” konusu işlendi...
Yaz aylarının kavurucu sıcaklarının etkili olduğu Batman'da, serinlemen..
Batman Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca şehir içi otobüs hizmetlerini ücr..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=