Lütfen bekleyin..



Evin balkonundaki piknik tüpü patladı

19 Ekim 2018, 17:32 - Okunma: 1388

Batman merkezde bir evin balkonunda bilinmeyen bir nedenden dolayı piknik tüpü patladı.

Batman'da bir evin balkonunda piknik tüpü patladı. Patlama sonucu evde yangın çıktı, bazı iş yerlerinin camları zarar gördü.

Batman merkezde bir evin balkonunda bilinmeyen bir nedenden dolayı piknik tüpü patladı. Büyük bir paniğe neden olan patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, evde küçük çapta yangın çıktı ve bazı iş yerlerinde maddi hasar oluştu.

Patlama, öğle saatlerinde Kültür Mahallesi 2622 Sokak bulunan Salih Yağmahan'a ait bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 katlı bir apartmanın 4'üncü katındaki evin balkonunda, ev sakinlerinin yemek yaptığı esnada patlama yaşandı. Büyük bir gürültüyle meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Sesi duyan apartman sakinleri büyük panik yaşayarak evlerinden dıkarı çıktı.

Haber verilmesi üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri ile polisler patlamanın yaşandığı yere intikal etti. Kısa sürede söndürülen yangının ardından yapılan incelemede patlamanın piknik tüpünden kaynaklandığı tespit edildi.

Yaşanan patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, patlamanın şiddetiyle evin ve çevredeki bazı işyerlerinin camları kırıldı. Tüpün mutfakta patlamaması ise olası bir faciayı önledi.

Patlamaya ilişkin inceleme başlatıldı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 67..
Batman'da nisan ayında yapılan operasyonlarda müdahale edilen 147 olayd..
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=