Lütfen bekleyin..



Peygamber Sevdalıları Vakfı'ndan teşekkür mesajı

03 Şubat 2020, 10:50 - Okunma: 3243

Peygamber Sevdalıları Vakfı, dün yüz binlerce insanın katılımıyla gerçekleştirilen Siyer Yarışmasıyla ilgili bir teşekkür mesajı yayımladı.

Dün tüm Türkiye'de düzenlenen ve yüzbinlerce Peygamber aşığının katılım gösterdiği "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temalı umre ödüllü Siyer Yarışmasıyla ilgili bir mesaj yayımlayan Peygamber Sevdalıları Vakfı, yarışmaya katılım gösteren bütün yarışmacılara ve katkı sunanlara teşekkür etti.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Hamd, âlemlerin Rabbine; salat ve selam O'nun Resulünün ve takipçilerinin üzerine olsun. 'Andolsun Allah'ın Resûlünde sizin için -Allah'ı ve âhireti arzu eden ve Allah'ı çokça anan kimseler için- (uyulacak) en güzel bir örnek vardır.' (Ahzâb, 33/21)

Vakfımızın temel amacı Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi Vessellem)'in hayatının bilinmediği, okunmadığı, yaşanmadığı ev, ruh ve gönlün kalmamasıdır. Bu amaca ulaşmak için birçok etkinliğe imza atan Vakfımız, Hazreti Peygamber (Sallallahu Aleyhi Vessellem)'i, toplum hayatının öznesi yapmak ve O'nu öncelikli gündemimiz haline getirmek amacına hizmet edecek 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı Türkiye geneli, 'Ödüllü Siyer Yarışması'nı bu sene de selametle tamamlamıştır."

Yarışmanın kaybedeninin olmadığına vurgu yapılan açıklamada, "Siyer ile ilgili her yarışma, kaybedeni olmayan bir yarışmadır. Böylesi güzel ve anlamlı bir yarışmaya katılım gösteren bütün yarışmacı kardeşlerimize ve velilerine, yarışma öncesi ve yarışma günü katkı sunan ve destek veren bütün eğitim camiasına, yarışmanın startının verilmesinden yarışma saatinin bitimine kadar bizleri yalnız bırakmayan tüm Peygamber sevdalısı kardeşlerimize ve bu yarışmaya duasıyla, gönlüyle, kalemiyle ve diğer imkânlarıyla destek veren herkese en kalbi duygularla teşekkürlerimizi sunuyoruz. Rabbimiz bu yarışmayı 'O'nu (daha çok) okuyup O'nu (daha çok) yaşamaya' vesile kılsın inşallah." denildi. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Peygamberimiz (S.A.S) Ve Ticaret Ahlakı” konusu işlendi...
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, İl Müftü Yardımcısı İlhan Günay ile birlikt..
Vali Ekrem Canalp, önceki gece saatlerinde bir araca düzenlenen silahlı sal..
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Koruyucu Aile Hizmeti kapsamında..
"Doğumunun 1500. Yılında Âlemlere Rahmet Hazreti Muhammed (sallallahu ..
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline yönelik olarak, Süveybe Ana..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=