Lütfen bekleyin..



AK Parti Kozluk İlçe Gençlik Kollarının 6. Olağan Kongresi yapıldı

26 Ekim 2020, 19:10 - Okunma: 16315

Belediye konferans salonundaki kongreye AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı A. Akif Gür ve partililer katıldı.

Korona virüs önlemleri altında yapılan kongrede maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede mevcut Gençlik Kolları Başkanı Ömer Ağduk yeniden seçildi.
Kongrede konuşan Başkan Gür, gençleri çok fazla önemsediğini belirterek, gençlere en büyük önemi veren partinin AK Parti olduğunu söyledi. Maneviyatımıza saldıran zihniyetlere karşı uyanık ve dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Gür; Gençlerimize saldırıp Maneviyatımıza, kutsallarımıza ahlaksızca, edepsizce, haddini aşarak dil uzatanları  en sert şekilde kınıyor ve lanetliyoruz. İçeride ve dışarıda milletimizin ve ümmetin kutsallarına saldıranlara karşı mücadelemiz ilanihaye sürecektir” dedi.
Milletvekili Ziver Özdemir ise AK Partili gençlere örnek şahsiyetler olmalarını öğütleyerek, gençlerin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yürütmeleri gerektiğini vurguladı.
Özdemir, "Partimiz gençlerimizle var olmaya devam edecektir. Gençlerimiz her zaman canlıdır, heyecanlıdır ve samimidir. Partimiz kurulduğu günden bugüne her adımda gençlik kollarının payı büyüktür. Bu noktada genç kardeşlerimize daha çok görev düşmektedir. Gençlik kollarında görev üstlenecek arkadaşlarımızın enerjisi ve dinamizmi partimize güç katacaktır. AK Parti her zaman gençlerin yanında olmuş ve gençlerin sorunlarına samimi, gerçekçi ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemiştir. Bizim de gençlik kollarında görev alacak kardeşlerimizden beklentimiz partimiz ve gençler arasında köprü kurarak daha çok genç kardeşimize ulaşmalarıdır." şeklinde konuştu. 
Bekirhan ve Kozluk Belediye Başkanlıklarını da ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi alan Özdemir ve Gür daha  sonra AK Parti Kozluk İlçe Başkanlığının yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=