Lütfen bekleyin..



Batman İl Sağlık Müdürü Pamukçu halkı aşı olmaya çağırdı

31 Mart 2021, 10:46 - Okunma: 5513

Batman’ın risk haritasına göre sarı bölgede yer aldığını belirten İl Sağlık Müdürü Mehmet Hakan Pamukçu, aşının etkisiyle yaşlı hasta sayısında bir azalmanın meydana geldiğini söyledi.

Bu azalmanın sevindirici olduğunu belirten Pamukçu, sosyal medya hesabından aşı olmayan 60 yaş üstü kişileri aşı olmaya çağırdı.

Açıklamasında Pamukçu “Sayın Bakanımızın açıkladığı risk haritasına göre Sarı bölgede bulunmaktayız. Aşının etkisiyle yaşlı hasta sayımızdaki azalma bizi sevindirmekte. Covid-19 salgınını tedbirler ve aşıyla aşabiliriz. Bu hafta itibariyle; 60 yaş üstü kişiler ve eşleri, morbid obez hastalar, kanser hastaları, diyaliz hastaları, bağışıklık baskılayıcı ilaç alanlar, down sendromu kişiler için aşı hakkı tanımlandı. En yakın sağlık kuruluşundan randevu alınmasını rica ediyorum.” dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nd..
Eczane Teknisyenleri Derneği Batman İl Başkanı Mehmet Can Mikyas, 26 Nisan ..
Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yapımı tamamlanan Onkoloji ..
Son zamanlarda artan kalp krizi vakalarına dikkat çeken Dr. Mohamad Navvar ..
Batman İl Sağlık Müdürlüğü Beşiri İlçe Devlet Hastanesi'nde "Doğal..
Batman İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Murat Solmaz, Ulusal Kanser Haftası..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=