Lütfen bekleyin..



Batman'da "Organize Suç Örgütü" üyeliğinden 4 kişi tutuklandı

20 Nisan 2021, 15:03 - Okunma: 680

Batman Valiliği, kent merkezinde son zamanlarda artan motosiklet hırsızlığı olayları ile ilgili 4 kişinin tutuklandığını bildirdi.

Valilik açıklamasında, Batman merkez ilçe Kardelen Mahallesi Emekli TOKİ Bölgesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olaylarının aydınlatılması ve şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

JASAT ve Üniversite Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin, yaklaşık 48 saatlik PTS ve güvenlik kamera incelemelerinin ardından şüpheli şahısların kimliklerinin tespit edildiği, 4 şüpheli şahsın yapılan operasyon ile evlerinde yakalanarak gözaltına alındığı ifade edildi.

Gözaltına alınan şahısların alınan ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece "Organize Suç Örgütüne Üye Olmak ve Hırsızlık" suçlarından tutuklanarak Batman M Tipi Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edildiği belirtildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Belediyesi, kent estetiğini bozan ve güvenli yapılaşmayı tehdit eden..
2025 yılının ilk beş ayında Batman Havalimanı'nda toplam 272 bin 441 yo..
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Avukat Cihad Altun ve beraberindeki hey..
Batman girişinde durdurulan iki araçta 5 kilo 400 gram skunk ele geçirilirk..
Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı Atbağı köyünde üç katlı bir evde meydana ge..
Batman'daki sivil toplum kuruluşları, Gazze'deki katliam ve ablukay..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=