Lütfen bekleyin..



Aslan, aşure etkinliğine katıldı

27 Ekim 2015, 15:53 - Okunma: 3910

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan Batman kız Anadolu Lisesini ziyaret etti, aşure etkinliğine katıldı.

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’ı okula gelişinde, Okul Müdürü Mustafa Şahin karşıladı. Okul hakkında Okul Müdürü Şahin’den bilgi alan, Milli Eğitim Müdürü Aslan, öğrencilerin düzenlediği aşure etkinliğine katıldı. Burada öğrencilerle bir süre sohbet eden Aslan, daha sonra öğrencilere aşure dağıttı. Aslan son olarak okul kantinini denetledi ve öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
Milli Eğitim Camiası olarak biz bir aileyiz diyen, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan; “Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Milli Eğitim Müdürü olarak kapım her zaman size açıktır. Ben de fırsat buldukça okullarımızı ziyaret ediyorum. Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Her zaman altın gibi değerli olan Öğretmen, hiçbir zaman değerini kaybetmez, öğretmen toplum içinde örnek ve rol model bir birey olmak durumundadır. Öğrencilerinize karşı her zaman güler yüzlü olun, sevginizi hissettirin ki, öğrenci sizden pozitif bilgiyi alsınlar” diyen Aslan konuşmasının ardından öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi. (batmanbasin.com)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen "..
Peygamber Sevdalıları Vakfı, 8 Şubat'ta Türkiye genelinde yapılacak Siy..
Batman ADEM'de açılan "Yetişkinler için Kur'an'ı Kerim kur..
Batman'da eğitim-öğretim yılının ikinci dönemine yönelik alınacak tedbi..
Batman İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Batman Bağımsız Gazeteciler Dern..
Batman'da Aile Destek Merkezi'nde düzenlenen eğitim programında kad..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=