Lütfen bekleyin..



Batman’da 15 Temmuz şehitleri anıldı

15 Temmuz 2021, 17:48 - Okunma: 1331

ABD destekli 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehid olanlar için Batman’da Kur’an-ı Kerim ve mevlid okutuldu.

Batman Valiliği tarafından 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Kudret Camiinde, ABD destekli 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehid olanlar için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

Batman Valisi Hulusi Şahin, 15 Temmuz darbe girişiminin 5’inci seneyi devriyesi dolayısıyla düzenlenen programa katılmak için Kudret Camiine gelerek, 15 Temmuz şehidleri için düzenlenen Hatm-i Şerif duası ve Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Programa; Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, kurum müdürleri, STK ve oda başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda; Türkçe, Kürtçe ve Arapça olmak üzere 3 dilde mevlid okutuldu, ilahiler seslendirildi.

Batman İl Müftüsü Turgut Erhan’ın yaptığı duanın ardından program yapılan ikramlarla son buldu.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Birlik ve Beraberlik” konusu işlendi.
Batman'ın ilçelerinde düzenlenen bağımlılıkla mücadele eğitimleri Kozlu..
Ramazan'ın yaklaşmasıyla birlikte, bu mübarek ayın günahlardan arınmak ..
Umut Kervanı Batman Derneği, Berat Kandili'nde cami cemaatine ikramlard..
Affın ve arınmanın sembolü Berat Kandili, Batman'da dualarla idrak edil..
Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan HÜDA PAR Batman Milletvekili..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=