Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi kapılarını öğrenci ve velilere açıyor

16 Ağustos 2021, 10:21 - Okunma: 1509

Batman Üniversitesi tercih döneminin devam ettiği bu günlerde veli ve öğrencileri Merkez Kampüste beş gün boyunca devam edecek olan ‘Seni bekliyoruz’ temalı bilgilendirme ve tanıtım günlerine davet ediyor.

16-20 Ağustos tarihleri arasında üniversitenin öğretim üyelerinin danışmanlığında yapılacak olan bilgilendirme ve tanıtım günleri; üniversite ve bölüm tercinde zorlanan ve Batman Üniversitesindeki Yüksekokul ve Fakültelerdeki bölümlerle ilgili bilgi almak isteyen tüm veli ve öğrencilere açık olacak.

Konuyla ilgili olarak üniversiteye bağlı birimlerdeki öğretim üyeleri, rektör yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe başkanlığında bilgilendirme toplantısı yaparak üniversitenin tanınırlığı ve tercih edilirliğini arttırmak ve yeni stratejiler geliştirebilmek için yeni yol haritaları belirledi.

Cebe, “2021 tercih döneminin devam ettiği bu süreçte bölümlerimizle ilgili bilgi almak isteyen veli ve öğrencilerimizi 16-20 Ağustos tarihleri arasında üniversitemiz merkez kampüsüne bekliyoruz, kapılarımız halkımıza sonuna kadar açıktır. Öğrenci ve velilerimizi birinci kişiden yani bizlerden, üniversitemiz öğretim üyelerinden bilgi almaya davet ediyoruz.” dedi.

Tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Cebe, katkı sağlayan tüm çalışanlara teşekkür etti.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=