Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi öğrencilerine kariyer gelişim programı

19 Ağustos 2021, 13:20 - Okunma: 1703

Batman Üniversitesi Rektörü İdris Demir, TPAO ile hayata geçirilen “Biz Bize Kariyer Programı” ile Batman Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi öğrencilerine uzun dönemli kariyer gelişim programını hayata geçirdi.

Öğrencilerin mezuniyetten önce sektörle iç içe çalışmalarını geliştirmek ve desteklemek için çalışmaların yapıldığının belirtildiği açıklamada, Dicle Elektrik Kurumu’nun ardından TPAO ile iş birliği protokolünün imzalandığı açıklandı.

Türkiye Petrolleri (TPAO) ile Batman Üniversitesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde organize edilen “Biz Bize Kariyer Programı” kapsamında Batman Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği ve Petrol Doğal Gaz Mühendisliği bölümlerinde okuyan son sınıf öğrencilerine uzun dönemli kariyer gelişim programı uygulanmaya başladı.

Batman Üniversitesi ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı arasında imzalanan protokol gereğince düzenlenen “Biz Bize Kariyer Programı” başvurular 19 Ağustos–5 Eylül tarihleri arasında http://www.bizbizekariyer.com adresinden alınacağı açıklandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman İl Millî Eğitim Müdürlüğüne, istihdamın desteklenmesi ve eğitim kuru..
2025 yılının "Aile Yılı" ilan edilmesi kapsamında, Batman'da ..
Batman'da Aile Destek Merkezlerinde (ADEM), Batman İl Müftülüğü iş birl..
Batman İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Filistin'e destek kermesinde..
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, Merkez Ulu Cami'deki ihtiyaç odaklı Kur..
Peygamber Sevdalılarının düzenlediği umre ödüllü Siyer Yarışması, büyük bir..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=