Lütfen bekleyin..



Hastaneye felçli gitti, yürüyerek taburcu oldu

05 Kasım 2015, 11:46 - Okunma: 3343

Yüksekten düşme sonucu felç geçiren hasta, tedavi gördüğü Batman Bölge Devlet Hastanesinden yürüyerek taburcu oldu.

Yüksekten düşme sonucu omurgasında oluşan kırık nedeniyle, bacakları felçli durumda Batman Bölge Devlet Hastanesine götürülen İremnur Güney adlı hasta, tedavi sonra yürüyerek taburcu oldu.

Ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Bölge Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Mustafa Karakuş, “15 yaşındaki İremnur Güney, yüksekten düşme sonucu omurgasında kırık gelişmiş, hastanın bacaklarında felç ve idrar-gaita kaçırma şikayetleri ile hastaneye getirilmişti. Zamanında yapılan başarılı ameliyat sonrası, fizik tedavi görmesine gerek kalmadan bacaktaki felç durumu düzeldi. 1 aylık takip sonrasında idrar ve gaita kaçırma şikayetlerinde belirgin düzelme oldu.” dedi.

Yürümeyi doktoruna borçlu olduğunu söyleyen İremnur Güney şunları söyledi:

“Yüksekten düşme sonucu omurgam kırılmıştı. Hastaneye getirildiğimde ayaklarımı hissetmiyordum. Bu yetmiyormuş gibi bir de idrar kaçırma   sorunuyla karşılaştım. Dünyam başıma yıkılmıştı. Ölünceye kadar böyle kalacağımı sandım.  Tedaviye başladığımızda umudum yoktu fakat, doktorum başarılı bir ameliyat yaptı ve bana iyi olacağımı bunu başarabileceğim konusunda devamlı telkinlerde bulundu. Doktoruma inandım, buna beni inandırdı. Bir aylık tedavim sonucunda yürüyerek taburcu oldum. İdrar kaçırma sorunuma gelince onun da zamanla geçeceğine inanıyorum.” (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Her ne kadar Türkiye'de yerli sıtma vakası görülmese de yurt dışı kayna..
Batman'da ilkokul öğrencilerine, diş sağlığı bilincinin oluşması amacıy..
İluh Devlet Hastanesine Atanan Göz Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Doruk Can S..
Özellikle aşılama takvimini tamamlayan çocukların hastalıklar sonucu oluşab..
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=