Lütfen bekleyin..



“Talasemi hastaları için elimizden geleni yapacağız”

09 Kasım 2015, 09:23 - Okunma: 3116

Talasemi hastaları Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Talasemi hastaları, verdiği desteklerden dolayı Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Talasemi Derneği Başkanı Meledin Yıldırım’ın da hazır bulunduğu ziyarette Pamukçu misafirlerini kapıda karşıladı.

Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne Çocuk Hematoloji ve Onkoloji bölümüne uzman doktor atamasındaki katkılarından ve hastanede kendilerine gösterilen ilgiden ötürü Talasemi hastaları Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu’ya ziyarette teşekkürlerini sundu.

Talasemi hastaları Pamukçu’ya desteklerinde ötürü plaket takdim etti.

Makamında çocuklarla bir süre sohbet eden Pamukçu, dilek ve temennilerini de dinledi. Dernek Başkanı Meledin Yıldırım, yaptıkları çalışmalarla ilgili paylaşımlarda bulundu. Pamukçu, sosyal ve kurumsal sorumluluk çalışmalarının her zaman yanında olduğunu belirterek, yeni talasemi hastası doğmaması için üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını vurguladı. (batmanbasin.com)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde yürütülen sağlık hizmetleri, yeni c..
Bayındır Aile Destek Merkezi (ADEM) bünyesinde, kadınlara yönelik meme ve r..
Batman Sağlık ve Çevrecilik Derneği (Sağ-Çev) Başkanı Ömer Faruk Dursun, &q..
Normal Doğum Haftası kapsamında, toplumda normal doğumun önemi hakkında far..
Sağlık-Sen Batman Şubesi, Sumud Filosuna yönelik saldırıyı kınayarak gözalt..
Batman Sağlık ve Çevrecilik Derneği (Sağ-Çev) Başkanı Ömer Faruk Dursun, Ga..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=