Lütfen bekleyin..


Yazarlar

Önceki gün, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, e-Reçetem sistemine 5 dil eklendiğini açıklayıp dilleri sıraladı. Ben de saf saf bakıyor, gönlümden geçen ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da içinde olduğu 30 milyona yakın mensubu olan dilin de bunlar..
Göbekli Şengör’ün hakaretleri:Dünyanın yaratılışına tesadüf diyen, Allah’a ve varlığına inanmayan, sözde Profesör ünvanlı Celal Şengör denilen bu zat bulduğu her fırsatta Kanuni Sultan Süleyman’a hakaretler eder ve devletin &cce..
Cuma günü Yeni Zelanda' da haçlı cani bir terörist, önceden planlandığı belli olan bir plan şeklinde Cuma namazının kılındığı sırada otomatik silahlarla iki camiye girip 50 Müslüman kardeşimizi katledip, bir o kadarını da yaraladı. Terörist, yaptığı bu e..
Rahman olan Allah’tan kalpten saygı duyarak korkana,İnsanlar yokken, tek başına kaldığında da Allah’tan korkana,İbadete devam edene,Geleceğe ümitle bakıp ölümden korkmayana,Rabbini razı edememekten, gücendirmekten sakınana,Günahları alışkanlık..
Güzellik; Belki de yaradılıştan gelen, insanoğlunun mayasının özsuyu… O mükemmel ötesi yaradılışın eşsizliği, yaratanın o tarifi imkânsız sanatıyla bütünleşince, dile geliyor” güzellik” her haliyle. Rabbim; yağmur gibi yağdırdı, isimlerinin..
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023'e ilişkin Gayri Safi Yurt İçi Hasıla (GSYH) sonuçlarını açıkladı. Buna göre, Türkiye ekonomisi geçen yıl yüzde 4,5 büyüdü.GSYH'yi oluşturan faaliyetler incelendiğinde, 2023'te b..
Jîyan û berhemên wîSeyda Mela Elî di sala 1923yan de li gundê “Bilbil” ku girêdayî bi Farqînê ve ye ji dayîkbûye. Bavê wî Hecî Hesen kurê Elî kurê Sadullah kurê El&i..
Her ağzını açan Hak, Adalet, Barış, Özgürlük, Demokrasi, İnsan Hakları… İstediğini ve bunun için mücadele ettiğini söylüyor. Ama icraatlara baktığınızda: Adaleti yargıya dönüştürmüşler; ağızlarında küfür, ellerinde sila..
Irak Kürdistanı'nda referandum yapıldı. Dünyanın sonu da olmadı. Eğer komşu ülkeler bu bölgeyi ateşe vermezlerse, doğrusu her şey eskisi gibi de devam edecektir. %70’in üzerinde bir katılım ve %92’den fazla bir kabul oyuyla seçim süreci tamamlandı..
İslam’ı söylemek mi etkili yoksa yaşa(t)mak mı?Hayatı bir güreş minderine benzetirsek, orada kazanmak, yenmek için rakibimize karşı yapacağımız her hareket, saldırı, savunma kısacası davranışlarımızı helal ve haram olarak tasavvur edersek; kazanmak için her şey mubaht..
Bu yılın başında Umman Evkaf Bakanlığı’nın şahsıma davetine icabet etmek üzere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Doha aktarmalı Katar havayollarına ait bir uçakla yola çıktık. Uçakta yaklaşık dört saatlik bir yolculuk yapacağımızı öğre..
Kanser hastalığının en basit tarifi “Hücre çoğalmasıdır.” Biraz daha geniş tanımlaması ise; “Dış faktörlerin etkisiyle vücudun belirli bir bölgesindeki hücrelerin kontrolsüz ve sürekli çoğalmasıyla oluşan bir hastalıktır”Bi..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=