Lütfen bekleyin..



Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü hayata tutunamadı

02 Kasım 2019, 12:18 - Okunma: 1452

Batman'da 15 gün önce bir okul servisinin kendisine çarpması sonucu kaza yapan ve ağır yaralanan motosiklet sürücüsü tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti.

Batman'da kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, hastanede 15 gün boyunca verdiği hayat mücadelesini kaybetti.

Batman'da 15 gün önce bir okul servisinin kendisine çarpması sonucu kaza yapan ve ağır yaralanan Servet Tuncer (25) tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti.

Servet Tuncer, 15 gün önce işe gittiği sırada Güney Çevre Yolunda kullandığı motosikletine plakası öğrenilemeyen bir okul servisinin çarpması sonucu kaza yaptı. Kazada ağır yaralanan Tuncer, özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tuncer, tedavi gördüğü hastanede 15 gün boyunca verdiği hayat mücadelesini kaybetti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, Batman Bağımsız Gazetecile..
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, Leman dergisinin Peygamber Efendimize ve İs..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, kurum ziyaretleri kapsamında İl Müf..
Batman Valisi Ekrem Canalp, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerin..
Batman'daki Sivil Toplum Kuruluşları, Leman dergisinin Peygamber Efendi..
Batman Belediyesi, Hatay’da çıkan orman yangınlarına müdahale için destek e..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=