Lütfen bekleyin..



AK Parti Batman 6.Kadın Kolları Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

03 Şubat 2021, 20:05 - Okunma: 19115

AK Parti Batman 6.Kadın Kolları Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Seval Aksoy, Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.


Kültür İl Müdürlüğünde düzenlenen programa, partililer ateşleri ölçüldükten sonra alındı, kongrede sosyal mesafeye ve maske kullanımına özen gösterildi. 
Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunması ile başladı.
Tek liste ile gidilen seçimde Seval Aksoy, Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.
Burada bir konuşma yapan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, büyük bir aile olduklarını söyledi.
Özdemir, ‘’Seval başkanım demin kürsüdeyken aklıma bir şey geldi. 2009 seçimlerinde o ve onun gibi cengaver kadınlar ipragaz mahallesinde HDP’nin hışmına uğradılar. 2014 seçimlerinde Kültür mahallesinde yine Seval başkanım saldırıya uğradı. Bu yüzden seval başkanıma bu makam çok yakışıyor. Bu davanın Seval kardeşim nezdinde emeği ve tırnağı ile çalışan kadınlara ihtiyacı var. Aynı şekilde erkeklere de ihtiyaç var. Çünkü bu hareket bir aile ve insanlık hareketidir. Hep birlikte cadde cadde, ev ev hareketimizin lideri olan Cumhurbaşkanımızın gösterdiği yolda ve hedefe doğru hep birlikte yürüyeceğiz. Kadın ve erkek hiçbir zaman rakip değildir. Bizler birbirinin tamamlayıcısıdır. Bizler Allah’a hamdolsun millete, ümmete hizmet etmenin tadına varmış bir topluluğuz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sizlerden çok şey bekliyor. Kadınlarımızın hizmetteki önemini en iyi biz biliriz. Kadın kollarımızın her seçimde üstlendiği vazifeyi en iyi şekilde yerine getirdiğine şahidiz. Tüm seçimlerde kadın kollarımızın etkisini inkâr edemeyiz. Kadınlar bu davanın sürükleyici gücüdür. Bu düşüncelerle her birinizi saygıyla selamlıyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi
AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür ise ‘’Az önce Cumhurbaşkanımızın konuşmalarını dinledik.Tabi o konuşmada tarihten de örnek hanımlarımızıdan bahsetti. Tarihten Hayme Ana’dan , Nene Hatun’dan ve Nezahat Onbaşı’ndan bahsetti. Bende bu dönemin yiğit bir evladını doğuran ve zulme karşı dik duran Tenzile Ana’dan bahsetmek istiyorum. Allah ona gani gani rahmet etsin. Öyle bir evladı bize kazandırdığı için Allah ondan razı olsun. Zulme dik durup Hakkı üstün tutan Liderimiz Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ı yetiştiren ve bize kazandıran Tenzile Anamızdan Rabbim razı olsun.
Kadın siyasetin öznesidir, kadın yaşamın ta kendisidir. Kadın ana ,kadın yar, kadın bacı, kadın abladır. 2002 öncesinde Ayşelerimiz, Fatmalarımız ve Haticelerimiz hor görülürken , sadece evine kapansın denilirken ve kamusal alanda başörtüsü takmasın sadece evinde taksın denilirken işte Tenzile anamızın yiğit evladı liderimizin Recep Tayyip Erdoğan bu haksızlığa dur dedi. Artık yeter dedi. Biz de burada teröre ve uzantılarına dur diyoruz, edi bese diyoruz. Diyarbakır annelerinin önünden kendini bilmez bir milletvekili geçiyor ve zafer işareti yapıyor.. Hak dava uğruna evlatlarını kurtarmak için canla başla mücadele eden o annelerimiz varya emin olun zafer Allah’ın izniyle Diyarbakır annelerinin olacak. Zafer Batman annelerinin, Siirt annelerinin ve Şırnak annelerinin olacak. Buradan o eli öpülesi analarımızı selamlıyor ve en derin hürmetlerimi sunuyorum” Şeklinde konuştu.
İnandığın yolda yürü” sloganı ile yapılan 6.Kadın Kolları Olağan Kongresine AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Genel Merkez Kadın Kolları MYK üyesi Ümmügülsüm Ümütlü ve Genel merkez MKYK üyesi Elif Gülsüm Yılmaz'da katıldı. 
Kongre seçilen yönetim kurulunu üyelerinin tanıtımıyla sona erdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
Sason’a çıkarma yapan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı..
Ulu Camii Sokağı ve Alo Tevşo esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve ..
Seçim çalışmasını sürdüren HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
Bankalar Caddesi esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve HÜDA PAR Bele..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=