Lütfen bekleyin..



Kozluk’ta ''TUBİTAK-4006'' bilim şöleni düzenlendi

02 Nisan 2021, 09:49 - Okunma: 15919

Her yıl yapılan TUBİTAK yarışmalarında Batman’ın Kozluk ilçesini temsil eden ve bir bilim yuvası haline gelen Tosunpınar Yukarı Mahalle Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından ‘’TUBİTAK-4006 Bilim Şöleni’’ düzenlendi.

Düzenlenen bilim fuarına katılan Kaymakam Eyyüp Güngör, öğrenciler tarafından hazırlanan projeleri tek tek ziyaret ederek projelerin amacı, kapsamı, sürdürülebilirliği ve katma değerleri hakkında bilgi aldı.

Bilim fuarında ortaya konulan eserleri gezdikten sonra okul öğretmenleri ile bir araya gelen Güngör, “Gördüklerim beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. İlçemizde bilimin tohumları atılmış. Geleceğimiz emin ellerdedir. Öğrencilerin bilim yolcuğunda onlara adeta birer kandil olan öğretmenlerime gösterdikleri emeklerden ötürü teşekkür ediyor ve kendilerini tebrik ediyorum.” dedi.

Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nezir Sevim, okul öğretmenleri ve öğrenciler Kaymakam Eyyüp Güngör’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.(İLKHA)


  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
BİLİM-TEKNOLOJİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Ailelerin çocuklarını internet, sosyal medyayı daha bilinçli ve özenli kull..
Batman Üniversitesi öğretim üyeleri, ABD’nin Stanford Üniversitesi koordina..
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Türkiye'nin ilk ve t..
TÜBİTAK 2204-A 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na Batman..
"Dijital Dönüşüm, Blokzincir Teknolojileri ve Siber Güvenlik" ana..
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, fiziki altyapı ve peyzaj..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=