Lütfen bekleyin..


Muhammed Günay

Kurtuluş Reçetesi

06 Eylül 2015, 20:18 - Okunma: 3662

         Yeryüzünde bulunan devlet, hareket, topluluk ve ailelere bakıldığında eğer beş şeyin güvencesi orada varsa, orada gerçek anlamda bir hakikat ve kurtuluş vardır. Yeryüzünde bulunan dinlere baktığımızda sadece İslam da bu beş şeyin güvencesi vardır. Zaten hakikatte hak din sadece İslam’dır. Daha önceden gönderilen kitaplar tahrif edildiğinden hak din olmaktan çıkmışlar. İnsanların birer düşüncesi haline gelmişler. Yukarıda saydığımız yapılarda bu beş şeyin güvencesi varsa doğru yoldadırlar. Bunlardan hiçbiri yoksa doğrulukla hiçbir ilişkileri yoktur. Bu beş şey nedir?

“Din, Akıl, Nesil, Can ve mal emniyeti” bu beş temel yapı sadece İslam dininde vardır. Diğer yapılarda bunlardan bir kısmı kağıt üzerinde bulunsa bile uygulama da yoktur. İslam dini bu beş şeyin güvencesini veriyor. Bir hareketin İslam dinine uyumlu olup olmadığını bu beş ölçü ile tespit edebiliriz. Dünya da bulunan bütün devlet, hareket ve yapılara bakın, hangisinde insanlar bu beş temel noktasında güvendedirler. Bu yapılarda bulunan fertler birbirlerine bu beş temelde güveniyorlarsa doğrudurlar.

Peygamberimiz (SAV)’in döneminde Mekke halkı ve civar komşuları Mekke’ye geldiklerinde kendi mallarını, canlarını ve kadınlarını Ebu cehil gibilerinin ellerinden koruyamıyorlardı. Peygamberimiz (SAV) kendi çabalarıyla zulme uğrayan insanların haklarını almaya çalışıyordu.

Günümüze baktığımızda dükkanlarımızı birkaç kilit ile kilitliyoruz. Sağlam kepenkleri takıyoruz. Yetmiyor. Alarm sistemi ve kamera takıyoruz. Yine de mallarımızı hırsızların ellerinden kurtaramıyoruz. Gece olunca sokaklar tümüyle hırsızlara ve çapulculara kalıyor. Özellikle doğu da güvence kalmamış. Millet kendi olanaklarıyla mallarını muhafaza etme yollarını arıyorlar. Yol güvenliği kalmamış. Her an yola çıkanların yolları kesilebilir, malları alınır, arabaları yakılabilir.

Can güvenliği kalmamıştır. İnsanlar seyahat etmekten korkuyorlar. Yol kesenler yoldan geçenleri sebepsiz yere öldürebiliyorlar. Araba durmamış diye tarayıp öldürüyorlar. Kendi arkadaşlarına karşı da acımasızdırlar. Binlerce adamlarını öldürmüşler.

Din emniyeti

HÜDA PAR ve onu destekleyen bütün yapıların öncelikli hedefi halkın dini yönlerini güçlendirmek ve onları cennete götürecek yolu göstermektir. Hiçbir şekilde halkın dini duygularını kullanarak menfaat sağlamak düşünceleri yoktur. Fertleri hiçbir karşılık olmadan hizmet etmektedirler. Diğer partilere baktığımızda hangisinin derdi İslam dinidir. Özellikle sol zihniyetli partiler dini yok sayarlar ve gündemlerine bile almazlar. Onlara sorulduğunda ise biz dini sömürmüyoruz kullanmıyoruz derler. Ama laiklik ve Atatürkçülüğü sonuna kadar savunuyorlar. Her ortamda gündeme alıyorlar. Yoksa bunları, sömürgelerini meşrulaştırmak için mi? Gündeme getiriyorlar. Hatta sol zihniyetlerin bütün dertleri İslam dinini ortadan kaldırmaktır.

Akıl emniyeti de kalmamıştır. İnsanlara baskı yapıldığı için insanlar akılarını atıyorlar. Aramızda deliler çoğalmışlar. Yolda yürüdüğümüzde delilerden geçilmiyor. Cinnet geçiren insanlar fazla olmuş.

Nesil emniyeti deseniz hiç kalmamıştır. İslam dışı yapılarda namus diye bir anlayış kalmamıştır. Zina etmek bir iftihar sebebi olmuştur. Kadın ve erkekler her yerde beraber dolaşmak ve gecelemektedirler. Dağlarda beraber dolaşmaktadırlar. Bütün çalışmalarda bir kadın ve erkeğin beraber çalışmasını ayarlamaktadırlar. Neslinden emin olmak isteyen insanlar DNA testleri yapmaktadırlar. Kimin eli kimin cebinde belli değildir. Hiçbir arkadaş diğer arkadaşına eşi, kızı, bacısı noktasında güvenmemektedir.

Türkiye şartlarına baktığımızda bu beş şey hangi hareketin fertleri arasında emniyet içindedir. Hiçbir parti, örgüt ve hareketin ismini belirtmeden değerlendirirsek sadece İslami yapılarda vardır. Bu İslami yapılardan en fazla hassas olan HÜDA PAR ve bağlantılarıdır. Bunların bütün dertleri toplumda İslami bir yaşantı ve güvence oluşturmaktır. Kendi fertlerinin güvenliklerini sağladıkları gibi kendilerine müracaat edenlerin bile haklarını sağlıyorlar. Toplumumuzda en rahat ve kendinden emin olanlar bunların çevresidir.

Namuslarını, mallarını, canlarını, dinlerini ve akıllarını korumak isteyen hassas insanlar HÜDA PAR’ın etrafında birleşmeliler. Bunlar benim için önemlidir diyenler bu yapıya koşmalılar. Benim için bunların hiçbir önemi yoktur. Namusun önemi yoktur, canın, neslin ve dinin önemi yoktur diyenler kızlarını rahatlıkla dağa gönderebilirler. Sol hareketler bu beş değeri yok etmeye çalışmaktadırlar.

Halk kendi malını, namusunu, canını ve dinini kurtarmak istiyorsa batıl fikir ve partileri bırakacak ve İslam’ın etrafında toplanacak. Bölgemiz kim HÜDA PAR’ın etrafında toplanırsa her yönüyle kurtulur. Tek başına kalsa kendini muhafaza edemez. Dininizin, namusunuzun, malınızın ve canınızın önemi varsa bu yapının etrafında toplanın. Yok, kızımız, oğlumuz gece yarılarına kadar sokaklarda ve güvenilemeyen insanları yanında, kollarında kalmasını istiyorsanız yada kızınızın dağlarda erkeklerle beraber kalmasını istiyorsanız, sizin tercihlerinize kimse bir şey diyemez.

         İslam’a en fazla yakın durmaya çalışan ve İslam’ı referans olarak kabul eden HÜDA PAR olduğu için kurtuluş reçetesi= HÜDA PAR dedim.

Allaha emanet olun

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
21 gün önce
90 gün önce
369 gün önce
586 gün önce
604 gün önce
690 gün önce
734 gün önce
741 gün önce
798 gün önce
831 gün önce
864 gün önce
876 gün önce
894 gün önce
902 gün önce
918 gün önce
1336 gün önce
1368 gün önce
1371 gün önce
1388 gün önce
1403 gün önce
1407 gün önce
1410 gün önce
1429 gün önce
1535 gün önce
1670 gün önce
1697 gün önce
1735 gün önce
1755 gün önce
1801 gün önce
1812 gün önce
2001 gün önce
2018 gün önce
2265 gün önce
2407 gün önce
2421 gün önce
2431 gün önce
2441 gün önce
2476 gün önce
2528 gün önce
2561 gün önce
2562 gün önce
2563 gün önce
2577 gün önce
2585 gün önce
2592 gün önce
2628 gün önce
2878 gün önce
2970 gün önce
3013 gün önce
3032 gün önce
3080 gün önce
3100 gün önce
3106 gün önce
3125 gün önce
3155 gün önce
3175 gün önce
3192 gün önce
3221 gün önce
3309 gün önce
3339 gün önce
3386 gün önce
3440 gün önce
3497 gün önce
3503 gün önce
3534 gün önce
3552 gün önce
3649 gün önce
3665 gün önce
3729 gün önce
3754 gün önce
3764 gün önce
3778 gün önce
3785 gün önce
3792 gün önce
3799 gün önce
3806 gün önce
3813 gün önce
3820 gün önce
3835 gün önce
3837 gün önce
3840 gün önce
3859 gün önce
3860 gün önce
3863 gün önce
3884 gün önce
3894 gün önce

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=