Lütfen bekleyin..



Batman merkezli FETÖ operasyonunda 10 kişi tutuklandı

22 Ağustos 2017, 18:59 - Okunma: 1750

Batman merkezli 3 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda FETÖ'den gözaltına alınan 26 kişiden 10'u tutuklanırken, 14 kişi ise serbest bırakıldı. 2 şüphelinin ise işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Batman merkezli 3 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda FETÖ'den gözaltına alınan 26 kişiden 10'u tutuklanırken, 14 kişinin serbest bırakıldığı, 2 şüpheli kişinin ise işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Valilik açıklamasında, "Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında; Konya ve Elazığ illeri ile beraber eş zamanlı yapılan operasyon sonucunda; 25 Bylock kullanıcısı olan toplamda 35 kişi hakkında yakalama ve gözaltı kararı kapsamında, 26 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup, 9 firari şüpheli şahıs hakkında arama çalışmaları devam etmektedir." denildi.

Gözaltına alınan 26 şüpheliden 10 kişinin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı ifade edilen açıklamada, 10 şüphelinin sevk edildiği mahkemece tutuklandığı, 4 şüphelinin de adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı kaydedildi.

Açıklamada, 2 şüphelinin ise işlemlerinin devam ettiği belirtildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=