Lütfen bekleyin..



Kendini 'Vali' diye tanıtan dolandırıcılara dikkat!

10 Mart 2016, 20:43 - Okunma: 2041

Batman Valiliği mülki amir, daire müdürü veya kurumların adı kullanılarak çeşitli işler için yardım adı altında para talep edilmek suretiyle dolandırıcılık yapanlara karşı uyarılarda bulundu.

Batman Valiliği’nden yapılan açıklamada, Batman’dan veya başka illerden art niyetli kişilerin kendilerini Batman Valisi veya başka bir daire müdürü olarak tanıtıp, yardım talebi adı altında para talep edilmek suretiyle dolandırıcılık yapıldığı belirtilerek vatandaşlar uyarıldı.

Açıklamada, Batman Valiliği’nin veya herhangi bir kamu kurumunun iş adamlarından ya da vatandaşlardan herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir yönteminin bulunmadığı ifade edilerek, “Muhtaç, engelli veya diğer başvuru sahibi tüm vatandaşlarımıza “yardımlar”  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız (SYDV) tarafından yapılmaktadır. Valiliğimizin, herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın ise Batman Valiliği’nin  (0488 213 1001), Emniyet Müdürlüğü’nün (155) veya Jandarma Komutanlığı’nın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunması rica olunur.” denildi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siyonist işgal rejiminin başta Gazze olmak üzere Filistin topraklarında kat..
Uyuşturucuyla mücadelenin temel öncelikleri arasında olduğunu belirten Batm..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sêgirkan Köyünde serada çalışan çiftçil..
Batman'da etkili olan dolu, şehri etkisi altına alırken bu durum şehrin..
İş güvenliği tedbirleri alındığında kazaların yüzde 98'inin önlenebildi..
Batman'da kaçak et olduğu tespit edilen 525 kilogram et imha edilirken ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=