Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR’dan taziye ziyaretleri

26 Kasım 2015, 16:30 - Okunma: 4977

Yakınları vefat eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ile parti üyelerini telefonla arayan Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu acılı ailelere başsağlığı dileğinde bulundu. Aralarında Genel Başkan yardımcılarının da bulunduğu HÜDA PAR heyeti ise ailelere taziye ziyaretinde bulundu.

Yakınları vefat eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Viranşehir İlçe başkanı ile parti üyelerini telefonla arayan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu taziye dileklerinde bulunurken, aralarında Genel Başkan yardımcıları Aydın Gök, Eyyüp Yanaç ve GİK Üyesi İsa Aydın’ında bulunduğu bir heyet aileleretaziye ziyaretinde bulundu.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun telefonla arayarak taziye dileklerinde bulunduğu Vural ailesine Genel Başkan Yardımcıları Aydın Gök, Eyyüp Yanaç, GİK Üyesi İsa Aydın, İl Başkanı Mehmet Emin DoğruveBatman İl Teşkilatından kalabalık bir heyet, HÜDA PAR GİK Üyesi Mehmet Emin Vural’ın halası Sultan Kaçmaz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Cumhuriyet Mahallesi Aydınlar Camii (Eski Sanayi Camii) Taziye Evi’nde bulunan Sultan Kaçmaz’ın taziyesine katılan HÜDA PAR heyetini Merhumenin oğlu Nuri Kaçmaz, Kaçmaz ve Vural Aileleri ile yakınları karşıladı. 
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök ve GİK Üyesi İsa Aydın ile partililer, merhumeye Allah’tan rahmet, Kaçmaz ve Vural Ailelerine başsağlığı ve sabr-ı cemil diledikten sonra taziye yerinden ayrıldılar.
HÜDA PAR heyeti daha sonra Antalya İl teşkilatından Abdurrahman Türk’ün dayısı Aziz Akyıldız’ın 19 Mayıs Mahallesi’nde Hz.Ömer Camii Taziye Evi’ndeki taziyesine katıldılar.
HÜDA PAR heyetini Abdurrahman Türk, Batman HÜDA PAR İl Başkan Yardımcısı Salih Altuğ ve Akyıldız Ailesi’nin yakınları karşıladı. 
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, Eyyüp Yanaç ve GİK Üyesi İsa Aydın ile partililer, merhumeye Allah’tan rahmet, Akyıldız Ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diledikten sonra taziye yerinden ayrıldılar. (batmanbasin.com)

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=