Lütfen bekleyin..



Kürtler HDP'nin KAL(L)EŞ siyasetine boyun eğmeyecek

05 Haziran 2015, 12:03 - Okunma: 2066

Pazar günü yapılacak genel seçimler bölgede yine silahların gölgesinde yapılacak. HDP-PKK kaleşnikofla insanları kendilerine oy vermesi için ölümle tehdit ediyor. Seçimin kaderini Kürt halkı belirleyecek. Kürt halkı bu baskı ve tehditlere boyun eğerse bölgeyi çok karanlık günler bekliyor.

Pazar günü yapılacak genel seçimler bölgede yine silahların gölgesinde yapılacak. HDP-PKK kaleşnikofla insanları kendilerine oy vermesi için ölümle tehdit ediyor. Seçimin kaderini Kürt halkı belirleyecek. Kürt halkı bu baskı ve tehditlere boyun eğerse bölgeyi çok karanlık günler bekliyor

Şükrü Gündüz / Doğruhaber
Türkiye aylardır 7 Haziran Pazar günü yapılacak genel seçimleri konuşuyor. Bu seçim Türkiye ve Kürtler için de bir dönüm noktası olacak. HDP-PKK geçmiş seçimlerde yaptığı gibi bu seçimde de silahla oy devşirirken, devlet de bu duruma seyirce kalıyor. Kurulduğu günden bu yana binlerce kürdü öldüren, köy yollarına mayın koyup insanları katleden, kundaktaki bebekleri bile kurşunlayan PKK'nin halka yönelik tehdit ve baskıları ise sürüyor.

Devamını okumak için giriş yapınız

Etiketler : hdp, kürtler
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=