Lütfen bekleyin..



AGD’den HÜDA PAR'a ziyaret!

28 Aralık 2016, 18:10 - Okunma: 2026

Anadolu Gençlik Derneği Batman Şubesi, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şube Başkanı Lokman Özkan ve beraberindeki heyet HÜDA PAR Batman İl Başkanlığına “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partili yetkililer tarafından karşılanan Özkan ve beraberindekiler, Şahin’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Sıcak bir ortamda geçen ziyaret esnasında Batman’ın sorunları, Dünya Müslümanlarının durumu gibi konular hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

agd’den-huda-para-ziyaret.jpg

Ziyarette AGD Şube Başkanı Özkan, HÜDA PAR İl Başkanlığına yeni getirilen Şahin’in görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaret esnasında söz alan HÜDA PAR İl Başkanı Şahin de, parti olarak her zaman Batman halkının sorunlarına duyarlı olduklarını söyledi. Siyasilerin halkın sorunlarına ilgisiz kalmamaları, bu konuda üzerlerine düşen sorumluluğun gereğini yerine getirmeleri gerektiğini belirten Şahin, “Biz HÜDA PAR olarak üzerimize düşeni yaptık, bundan sonra da daha yoğun bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Batman’ımızın sorunlarının çözümü için, Batman halkının sesini duyurmak için elimizden geleni yapacağız. Batman halkına hizmet önceliğimizdir.” dedi.

Türkiye ve dünya Müslümanlarının sorunlarını çözme konusunda da HÜDA PAR’ın ciddi bir mesai harcadığını dile getiren Şahin, Müslümanların vahdet ve kardeşliği için herkesi üzerine düşeni yapmaya davet etti.

Karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından ziyaret son buldu.  

 

 

 

 

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=