Lütfen bekleyin..



Esnaf hırsızlara karşı imza topladı!

25 Nisan 2017, 21:10 - Okunma: 1868

Batman'da son zamanlarda yaşanan hırsızlık olaylarına karşın daha fazla tedbirlerin alınmasını isteyen esnaf, yetkilileri harekete geçirmek için imza kampanyası başlattı.

Batman'da hırsızlık olaylarına karşın daha fazla tedbir alınmasını isteyen esnaf, imza kampanyası başlattı.

Son zamanlarda yaşanan hırsızlık olayların özellikle kent merkezi sayılan Bankalar Caddesi esnafı hırsızlık olaylarından bıktı. Birçok esnaf yetkililere seslerini duyurabilmek için imzalı dilekçe toplayarak seslerini duyurmak istiyor. Son birkaç hafta içinde onlarca hırsızlık vakasının yaşandığı çarşı merkezinde esnaf isyan noktasına geldi.

Hırsızlık olaylarının kendilerini mağdur ettiğini dile getiren 1'inci ve 2'nci Cadde esnafı bir araya gelerek hırsızlara karşı etkin önleyici tedbirler alınmasını istedi.

Hırsızların mağduru olan esnaflar adına konuşan esnaflardan Orhan Bozkurt, "29 yıldır 1'nci ile 2'nci cadde de esnaflık yapıyorum, son günlerde benle beraber birçok komşum yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle huzursuzuz. Yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle yetkililerden destek bekliyoruz. Özellikle son bir ayda 10’a yakın komşumun iş yerleri hırsızlar tarafından soyuldu. Şimdiye kadar 51 esnaftan yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle imza topladık topladığımız imzalar karşılığında sesimizi yetkililere duyuracağız.” dedi. (İLKHA) 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=