Lütfen bekleyin..



AGD'den yaz kursu

19 Haziran 2017, 20:17 - Okunma: 1847

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman İl Başkanlığı 3 Temmuz - 25 Ağustos tarihleri arasında yaz kursu düzenliyor.

Anadolu Gençlik Derneği'nin tüm Türkiye'de okulların kapanması ile birlikte organize ettiği Yaz Etkinlikleri 2017 programı Ramazan Bayramı'ndan sonra başlıyor.

Okulların tatil olmasıyla birlikte Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman İl Başkanlığı da Ramazan'dan sonra 3 Temmuz - 25 Ağustos  tarihleri arasında 6 haftalık bir yaz kursu düzenleyecek. Tecrübeli eğitimciler tarafından öncelikle ahlaki ve manevi eğitimlerin verileceği kursta; yüzme, gezi, piknik ve yarışmaların olacağı sosyal ve kültürel faaliyetler de gerçekleştirilecek.  

AGD Batman Şube Başkanı Lokman Özkan her sene olduğu gibi bu senede eğlenerek öğrenme faaliyeti düzenleyeceklerini belirterek  "Öğrencilerimiz etkinliklerle hem eğlenecekler, hem de Kur'an-ı Kerim ve temel dini eğitimler alacaklar. Yaz etkinlikleri içerisinde Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma, ezan okuma, siyer, Esmâü'l-hüsna, ilmihal, örnek şahsiyetler, peygamberler tarihi, İslam coğrafyası ve temel dini bilgiler dersleri verilecek. Kayıt yaptıran öğrencilerimize kurs kitapları ücretsiz olarak verilecektir. Sabah 09.00'da başlayacak derslerimiz 15.00'da sona erecektir. Öğleden sonra öğrencilerimiz çeşitli geziler, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere v görecekler" dedi.

Servis ve öğle yemeği imkanının da sağlandığı AGD Yaz Etkinlikleri kursuna kayıt yaptırmak isteyenler 0.507 735 77 88 nolu telefonu arayıp bilgi alabilirler.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=