Lütfen bekleyin..



19. Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulu toplandı

09 Kasım 2017, 14:38 - Okunma: 1519

Batman'da Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulu 19. Toplantısı Vali Ahmet Deniz, başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya;  Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede,  Batman Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Aydın Durmuş, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri ile kurul üyeleri katıldı.
 
Vali Deniz’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı; İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Yahya Yetiz’in uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin Kurula yaptığı sunumun ardından, bir sonraki dönümde yürütülecek çalışmalar görüşüldü.
 
Konuşmasında uyuşturucu ile kararlı bir şekilde mücadele edileceğini belirten Vali Deniz,  “Batman’da göreve başladığımız günden bu yana güvenlik güçlerimiz uyuşturucu kullanımı ve satışı ile ilgili yürütülen özel projelerle yoğun bir şekilde mücadele ediyor. Uyuşturucu ile mücadelede ciddi mesafeler aldık. İlimiz sınırları içerisinde uyuşturucu satışını ve kullanımı konusunda aynı kararlılıkla mücadelemiz devem edecektir. Okul önlerinde ve çevrelerinde, internet kafelerde ve kahvehanelerde kurumlarımızın işbirliği içerisinde yürütüğü denetimlerin yanı sıra bilgilendirme çalışmaları devam ediyor” dedi.  
 
Kapalı mekanlarda sigara içilmemesi konusunda denetimlerin artırılmasını isteyen Vali Deniz, sigara kullanımı ne kadar azalırsa, uyuşturucu kullanımının da o denli azalacağını ifade etti.
 
Açılış konuşmasının ardından bir öneceki Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulu toplantısında alınan kararların yanı sıra önümüzdeki dönem yürütülecek çalışmalar görüşüldü. 
 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..
Batman Çayı Bıçakçı Köyü mevkiinde suların yükselmesiyle mahsur kalan bir ş..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=