Lütfen bekleyin..



​BATSO'de Abdulkadir Demir yeniden kazandı

01 Nisan 2018, 20:11 - Okunma: 3884

Batman Sanayi ve Ticaret Odası (BATSO) seçim sonuçları sonucu 7 sandıktan 4 sandığı alan Abdulkadir Demir yeniden başkan seçildi.

Batman Ticaret ve Sanayi Odası'nın başkanlık seçim sonuçları açıklandı.

Batman Sanayi ve Ticaret Odası (BATSO), 4 adayla başkanlık seçimi için İl Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda sandık başına gidildi. Saat 08.00-17.00 arasında gerçekleşen seçim sonuçları açıklandı.

Seçime, Mehmet Emin Doğru (sarı), Abdulkadir Demir (kahverengi), Osman Nasıroğlu (turuncu) ve Mehmet Ekinci (kırmızı ve mavi) yarışarak 7 grup listeyle oy kullanıldı. Saat 17.00'ye kadar süren seçimin katılımının yüksek olduğu gözlemlendi.

Grupların sandık sonuçları:

1'nci sandık: sarı 62, kahverengi 249, turuncu 175 ve kırmızı 86 oy kazandı. 2'nci sandık: sarı 33, kahverengi 100, turuncu 85 ve mavi 24 oy kazandı. 3'ncü sandık: sarı 21, kahverengi 92, turuncu 108 ve kırmızı 46 oy kazandı. 4'ncü sandık: sarı 16, kahverengi 54, turuncu 83 ve kırmızı 20 oy kazandı. 5'nci sandık: sarı 28, kahverengi 114, turuncu 67 ve kırmızı 50 oy kazandı. 6'ncı sandık: sarı 16, kahverengi 47, turuncu 56 ve kırmızı 37 oy kazandı. 7'nci sandık: sarı 16, kahverengi 51, turuncu 48 ve mavi 25 oy kazandı. Genel olarak 3 sandıkta Osman Nasıroğlu 4 sandıkta ise Abdulkadir Demir kazanarak tekrar başkan oldu.

"Bu halk her şeyin en iyisine layıktır"

Tekrar BATSO Başkanı olan Abdulkadir Demir, seçim sonuçları sonrası basına açıklamada bulundu.

Demir, "Üyelerimizin yüksek katılımıyla seçim sonuçlarını hepiniz biliyorsunuz. 4 grubu aldık öbür arkadaşlarımız 3 grubu aldı. Ben bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Bize oy veren vermeyen herkese hizmet getirmeye devam edeceğiz. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Allah izin verir bu 4 yıl içerisinde biliyordunuz ben hiç basına çıkmadım. Yaptığımız çok icraatları sizlerle paylaşmadım. Hiçbir zaman çokta taahhütte bulunmadım. Ama taahhüdüm olmadan çok iş yaptığıma inanmıştım. Demek ki bunlar yetmemiş. Daha çok yapmamız gerekiyor. Bu halk her şeyin en iyisine layıktır. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Herkese eşit mesafede olacağıma sizlere söz veriyorum." diye konuştu. (İLKHA)

İstanbul pahalanmaya devam ediyor

İstanbul pahalanmaya devam ediyor

İstanbul pahalanmaya devam ediyor

İstanbul pahalanmaya devam ediyor

İstanbul pahalanmaya devam ediyor

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Kasaplar Derneği Başkanı Mehmet Ali Rüzgar, yaptığı yazılı açıklamad..
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Batman İl Müdürü Mahmut Dursun..
Bir yılda tavuk eti fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldığını belirten tüketici..
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=