Lütfen bekleyin..



​Batman'da "Trafik kurallarına uyun" çağrısı yapıldı

18 Ağustos 2018, 12:06 - Okunma: 1575

Batman Valisi Ahmet Deniz, İçişleri Bakanlığınca başlatılan 'Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük' kampanyasına destek vermek için Batman-Bismil Karayolu üzerindeki yol kontrol uygulamasına katıldı.

​Her bayram trafik kazalarında binlerce vatandaşın hayatını kaybettiğini belirten Batman Valisi Ahmet Deniz, tatile çıkan vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını istedi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, İçişleri Bakanlığınca başlatılan 'Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük' kampanyasına destek vermek için Batman-Bismil Karayolu üzerindeki yol kontrol uygulamasına katılarak, tatile çıkan vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını istedi.

İnceleme sırasında Vali Deniz'e, İl Emniyet Müdür Vekili Okan Köstek ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar eşlik etti.

Trafik uygulamasında çocuklara kırmızı düdük hediye eden Vali Deniz, "Seyahat boyunca siz çocuklar trafik polisi olacaksınız. Anneniz ve babanız; emniyet kemeri takmazsa, kırmızı ışıktan geçerse, sigara içer ise trafik kuralı ihlali yaparsa hemen düdük çalarak uyarın." dedi. 

Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Deniz, her bayram trafik kazalarında binlerce vatandaşın hayatını kaybettiğini belirtti.

Deniz, “Bayramlar bayram tadında kalsın istiyoruz. Bu bayramda farkındalık oluşturmak amacıyla İçişleri Bakanlığımız tarafından başlatılan Kırmızı Düdük Kampanyasıyla çocuklarımızı fahri trafik müfettişi yaptık. Trafiğe çıkan tüm vatandaşlarımızı trafik kurallarına uymaya çağırıyoruz. Lütfen trafik kurallarına uyalım, sizler bizim için değerlisiniz." diye konuştu.(İLKHA)

'Bayram üzeri yapılan zamlar belimizi kırdı'


'Bayram üzeri yapılan zamlar belimizi kırdı'

'Bayram üzeri yapılan zamlar belimizi kırdı'

'Bayram üzeri yapılan zamlar belimizi kırdı'

'Bayram üzeri yapılan zamlar belimizi kırdı'

'Bayram üzeri yapılan zamlar belimizi kırdı'

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=