Lütfen bekleyin..



"2023 hedeflerinde Batman çok önemli yer tutacak"

07 Kasım 2018, 14:44 - Okunma: 1483

Manisa Valiliğine atanan Batman Valisi Ahmet Deniz, 2023 hedeflerinde Batman’ın çok önemli yer tutacağını söyledi.

Son Valiler Kararnamesiyle Manisa Valiliğine atanan Batman Valisi Ahmet Deniz, Valilik tarafından onuruna düzenlenen veda yemeğinde Batmanlılarla bir araya geldi.

Slayt gösterisiyle başlayan programda Vali Deniz veda konuşması yaptı.

Batman'da yaklaşık 2,5 yıldır görev yaptığını belirten Deniz, Batman'ın heyecanlı, canlı ve dinamikleri olan bir şehir olduğunu ifade etti.

Deniz, "Batman'ın genç bir nüfusu var, ne verirseniz fazlasıyla karşılığını alıyorsunuz. Batmanlılar Valilik olarak yaptığımız her projede yanımızda oldular. Türkiye'de adından söz ettirilecek projelerde hep yanımızda durdular. Bu şehir daha güzel şeyleri hak eden bir şehir. İnanın Türkiye'nin 2023 hedeflerinde Batman, bu girişimci ruhuyla, milletine sevdalı gençleriyle çok önemli bir yer tutacak. Ben bu kıpırtıyı görebiliyorum." diye konuştu

"Batman Türkiye’nin söz ettiği bir ildir"

Batman'ı her zaman güzel şeylerle duymak anılmasını arzu ettiklerini belirten Deniz, "Batman okuma kampanyaları ve etkinlikleriyle, gelişen sanayisiyle, centilmenliğiyle Türkiye’nin söz ettiği bir ildir. Buradan ayrılıyorum ama Batman ile ilgili hep güzel şeyleri duymayı arzuluyorum. Mülki idari amirliği mesleği vatandaşla bütünleşmede, vatandaşın derdiyle dertleşmede empati yapmadan yapılacak bir meslek değildir." dedi.

"Onların derdi Türkiye’yi Suriyeleştirmektir"

Konuşmasının sonunda Deniz şunları söyledi: "Terör örgütü asla ama asla benim Kürd kardeşlerimin temsilcisi olamaz. Onların derdi arkalarındaki güçlerin piyonluğunu yapmak, 15 Temmuz’daki hainlerin yaptığı gibi. Onların derdi Türkiye’yi Suriyeleştirmektir. Allah’a şükür bu oyunu bu millet 15 Temmuz’da bozdu, şimdi de bozmaya devam ediyor."

TP Kristal Park sosyal tesislerinde düzenlenen programa; Vali Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral, Belediye Başkan Vekili, Cumhuriyet Başsavcısı, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.(Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)

Lösemi hastası çocuklar sevindirildi


Lösemi hastası çocuklar sevindirildi

Lösemi hastası çocuklar sevindirildi

Lösemi hastası çocuklar sevindirildi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=