Lütfen bekleyin..



Eğitimci Murat Kılınç gözyaşları arasında defnedildi

13 Şubat 2020, 10:16 - Okunma: 2554

Tedavi gördüğü Diyarbakır'daki özel bir hastanede dün akşam saatlerinde vefat eden Eğitim Bir-Sen Batman Şube Başkan Yardımcısı Murat Kılınç, Batman'da gözyaşları arasında defnedildi.

Tedavi gördüğü Diyarbakır'daki özel bir hastanede dün akşam saatlerinde vefat eden Eğitim Bir-Sen Batman Şube Başkan Yardımcısı Murat Kılınç, gece saatlerinde kar ve dondurucu soğuğa rağmen kalabalık bir kitle tarafından Batman'da gözyaşları arasında defnedildi.

Kılınç'ın cenazesi Diyarbakır'da yapılan işlemlerin ardından konvoy halinde memleketi Batman'a getirildi. Asri Mezarlığa getirilen Kılınç'ın naaşı burada kılınan cenaze namazının ardından yakınları ve sevenleri tarafından gözyaşları arasında defnedildi.

Cenaze merasimine; HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları, HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, Eğitim Bir-Sen Batman İl Başkanı Mehmet Ergin, bölgenin kanaat önderleri ile âlimler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kılınç'ın ailesi ve sevenlerinden oluşan kalabalık bir kitle katıldı.

Kılınç'ın ailesi, taziyeleri merkez Tılmerç Mahallesi'nde bulunan Hacı Emin Terece Taziye Evi'nde kabul ediyor. (İLKHA)








  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=