Lütfen bekleyin..



AK Parti Batman İl Başkanı Gür’den İsrail’e tepki

08 Mayıs 2021, 11:24 - Okunma: 665

AK Parti Batman İl Başkanı A Akif Gür, İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa’da ibadet eden Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği saldırıları şiddetle kınadı.

AK Parti Batman İl Başkanı A Akif Başkan Gür, İsrail'in Mescid-i Aksa'da Filistinlilere yönelik ses bombalı ve plastik mermili saldırısına tepki gösterdi.

"Çevresi mübarek kılınan, ilk kıblemiz, Mi’raç mucizesinin gerçekleştiği, Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi ile birlikte üç müstesna mabetten biri olan Mescid-i Aksa’ya ve Filistinli kardeşlerimize yapılan alçakça saldırıyı lanetliyoruz." diyen Gür, sözlerini şöyle sürdürdü":

"Tarih, müstekbirler ile mustazafların mücadelesiyle geçti. Dünya var oldukça bu mücadele devam edecek ve kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır. İnsanlığın kalbine saplanan bir hançer olan ve yeryüzünde fitne ve fesadın kaynağı terör örgütü siyonist İsrail, döktüğü kanın her damlasının hesabını verecektir. Ayrıca konu müslüman ve Türkiye karşıtlığı olunca sözde Ermeni soykırımı meselesinde olduğu gibi memleket ve millet düşmanlığına soyunanların İsrail zulmüne karşı Sağır edici sessizliklerini de ayrıca kınıyor ve bu malum köhnemiş güruhu, milletimizin Engin ferasetine havale ediyoruz."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..
Batman Çayı Bıçakçı Köyü mevkiinde suların yükselmesiyle mahsur kalan bir ş..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=