Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ziver Özdemir'den esnaf ziyareti

29 Mart 2022, 12:10 - Okunma: 497

Milletvekili Ziver Özdemir ve beraberindeki heyet mahalle, köy ve İlçe ziyaretlerinin ardından bu kez de esnaflarla buluştu.

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir kentteki yoğun temas ve incelemelerine devam ediyor.
Milletvekili Ziver Özdemir  ve beraberindeki heyet mahalle, köy ve İlçe ziyaretlerinin ardından bu kez de esnaflarla buluştu
Özdemir, Turgut Özal Bulvarı üzerinde esnafı ziyaret ederek  hayırlı işler temennisinde bulunup esnafın istek ve şikayetlerini dinledi.
Ziyaretler sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Özdemir  istekleri not aldırdırarak ilgili birimlerle iletişime geçti.
Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Özdemir, hükümet olarak pandemi döneminde verilen desteklerle salgının meydana getirdiği olumsuzlukları azalttıklarını söyledi
Özdemir, salgın döneminde esnafa gelir kaybı desteği, kira desteği, hibe destekleri sağlandığını, 1 Ocak 2021-20 Kasım 2021 tarihlerinde esnaf ve sanatkarlara Halkbank kaynaklarından kredi desteği sunulduğunu aktardı.
Özdemir, ''Pandemi döneminin getirdiği küresel ekonomik zorluk elbette ki esnafımızı da etkilemiştir. Devletimizin bu noktada vatandaşlarımıza ve esnafımıza sağladığı sosyal destek programı, kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği, işsizlik ödeneği ve normalleşme desteği ile bu etkiyi azaltmak için yoğun gayret göstermiştir” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..
Batman Çayı Bıçakçı Köyü mevkiinde suların yükselmesiyle mahsur kalan bir ş..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=