Lütfen bekleyin..



STK’lardan Aydın Gök’e büyük destek

17 Mayıs 2015, 19:29 - Okunma: 76575

Batman'da geniş kitlelere hitap eden İslami STK’lar aldıkları ortak bir kararla 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'ü destekleme kararı aldı.

Batman'da geniş kitlelere hitap eden ve etkin sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Kuran Nesli Platformu, Sağ Çev ve Bilge Eğitim Derneği, 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'ü destekleme kararı aldıklarını duyurdu.

Gök'ün seçim bürosunu ziyaret eden STK temsilcileri, Gök'ü destekleme kararı aldıklarını açıkladılar.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Batman bağımsız milletvekili adayı Dr. Aydın Gök, STK'ların ziyareti ve destek açıklamaları vesilesiyle teşekkürlerini ifade ederek, “Biz bu STK’ları yakından tanıyoruz. Kuran’ın anlaşılması, yaşaması ve gençlerimizin ifsadının önünü alma adına çok hayırlı ve gayretli çalışmaları var. Bunları takdir ediyoruz. Türkiye, Kürdistan ve Batman için ne düşündüklerimizi biliyorlar bu yüzden de bize desteklerini sundular.” ifadelerini kullandı.

Bilge Eğitim Derneği sekreteri ve Kuran Nesli Platformu Başkanı Mehmet Ali Altun ise konu ile ilgili olarak yaptığı kısa değerlendirmede;  “Bizler Kuran Nesli Platformu ve Bilge Eğitim Derneği olarak şimdiye kadar yaptığımız hizmetlerin bir devamı olarak bağımsız aday Sayın Aydın Gök’ü destekleme kararı aldık. Bunu İmani bir gereklilik ve sorumluluk olarak görüyoruz. Sadece destekleme değil çalışma konusunda da kendisinin yanında olacağımızı belirtiyoruz. Allah muvaffak etsin.” dedi.

Aydın Gök'ün seçim bürosunu ziyaret eden Sağ Çev yönetimi de, bağımsız aday Gök’ün kurucu genel başkanları olarak tanıdıklarını ve bu işe ehil olduğunu bildiklerinden destekleme ve her konuda yardımcı olma kararı aldıklarını ifade ettiler. (Halid Coşkun-batmanbasin.com)

 

 

Video: http://www.ilkha.com/video/3254/stklardan-aydin-goke-buyuk-destek/

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=