Lütfen bekleyin..



“Hak adına, adalet adına Meclisi titreteceğiz”

17 Mayıs 2015, 19:33 - Okunma: 74962

Batman'ın Kozluk ilçesindeki seçim lokali açılışında konuşan bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, adalet adına Meclisi titreteceklerini söyledi.

Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'ün Kozluk’taki seçim bürosu yapılan şehir turunun ardından salavatlarla açıldı. 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle açılışı yapılan programda halka hitap eden Gök, ‘Devlet kutsaldır’ anlayışının var olduğunu ifade ederek kendileri için esas kutsal olanın insan olduğunu kaydetti. Herkesin bir gemide yaşadığını kaydeden Gök, “Yolcuların yüzde 99’u Müslüman olan bir gemide kaptanlığı size değer vermeyen, size karşı olan, Ezidi birine teslim edilmemelidir. İnşallah olmayacaktır. Aile reisi kendi ailesinden mesuldür. Mahalle muhtarı yönettiği mahalleden mesuldür. Bir kaymakam, belediye başkanı da öyledir ve biz de verdiğimiz oylardan mesulüz.” dedi.

HDP’nin LGBT’i meşru kılma çabaları ve Diyaneti kaldırma hakkındaki planlarıyla ilgili konuşan Gök, “Bu mazlum Müslüman Kürt halkının başka derdi yok mu ki LGBT'i meşrulaştırma ve  Diyaneti kaldırma çabalarını içersine giriyorsunuz.  Kur'an dersinin okutulmamasına çalışıyorsunuz. Bütün meselesiniz bunlar mı?  Allah’ın izni ile Meclise girersek Hak adına, adalet adına, kardeşlik adına ve barış adına tercihiniz bizden yana olursa Meclisi titreteceğiz.” dedi.

Programda konuşan HÜDA PAR Kozluk İlçe Teşkilatından Seyithan Aksoy ise, bağımsız aday Aydın Gök’ün bilgi birikimi ve geniş bakış açısı ile Batman ve Kozlukluları Mecliste en iyi şekilde temsil edeceğini vurgulayarak halkın desteğini istedi.

Kurdelenin salavatlar eşliğinde kesilmesinin ardından Gök, halkın tebriklerini kabul etti.  Açılışa katılan misafirlerle tek tek ilgilenen ve onlarla sohbet eden Gök, katılımlarından dolayı halka teşekkür etti.

Gittiği her yerde esnafın ve halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Gök, kendisine gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkürlerini iletti. Gök'ün ziyaret ettiği vatandaşlar seçimlerde kendisini destekleyeceğini söyledi. (Muhammed Said Aksoy-Halid Coşkun)

 

 

 

 

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=