Lütfen bekleyin..



Okul Müdürlerine ‘Lider Yönetici' semineri

03 Mart 2016, 16:46 - Okunma: 3081

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul müdürleri ve diğer kurum müdürlerine ‘Eğitimde Yeni Paradigmalar’ konulu ‘Lider Yönetici' semineri’ verildi.

Batman'da Fatıma Zehra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda ‘Eğitimde Yeni Paradigmalar’ konulu ‘Lider Yönetici Semineri’ verildi.

Eğitimde Yeni Paradigmalar’ ve ‘Lider Yönetici' konulu seminere Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme ve Yönetim Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı diğer kurum müdürleri katıldı.

Seminer Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz’in danışman öğretmenlerle ilgili kısa bilgilendirme konuşmasının ardından Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Aslan konuşmasında eğitim yönetiminin önemine dikkat çekti ve bu konuda seminer vermek üzere ilimizde bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme ve Yönetim Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk’e teşekkür etti.

Seminerin açılış konuşmasında Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan; “Değerli arkadaşlar bir öğretmen müdürü kadar öğretmendir, bir müdür yardımcısı müdürü kadar müdür yardımcısıdır, dolayısıyla müdür neyse okul odur, okul müdüre göre şekillenir. Bu nedenden dolayı eğitim yönetiminde yeni anlayışlar, bilginin ve eğitim yönetiminin hızla değiştiği bir çağda yaşadığımız için lider yönetici seminerlerine hepimizin ihtiyacı var” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’ın açılış konuşmasının ardından, Milli Eğitim BakanlığıStrateji Geliştirme ve Yönetim Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk kürsüye gelerek,‘Eğitimde Yeni Paradigmalar’ konulu sunumunu yaptı.Lider Yönetici Semineri’nin ikincisi ise öğleden sonra okul müdür yardımcılarına verildi. (HÜR24)

‘lider-yonetici-semineri.jpg

‘lider-yonetici-semineri-001.jpg

‘lider-yonetici-semineri-002.jpg

‘lider-yonetici-semineri-003.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=