Lütfen bekleyin..



Trafik polislerine uygulamalı ilk yardım eğitimi

10 Mart 2016, 20:21 - Okunma: 2302

Batman İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetler Sağlık Hizmetleri tarafından trafik polislerine ilk yardım eğitimleri verilmeye başlandı.

Batman İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetler Sağlık Hizmetleri tarafından trafik polislerine ilk yardım eğitimleri verilmeye başlandı.

Trafik sorunu birçok dünya ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de önemli problemlerin başında yer alan ve Batman'da da bu sorunun, yol açtığı maddi ve manevi kayıplarla sürekli olarak gündemdeki yerini koruyor. Trafik kazalarına müdahale eden ekiplerinin ilk yardım eğitim alması ilk yardım da saniyelerin sınırlı olduğu bilindiğinden önemli olduğu vurgulandı.

Batman İl Emniyet Müdürü Necati Denizci'nin girişimleri ve Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi'nın destekleriyle; özellikle trafik kazalarında ilk ekip olma özelliğini taşıyan personelimizin temel ilkyardım uygulamalarında bilinçlendirilmesi amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetler Sağlık Hizmetleri tarafından ilk yardım eğitimleri verilmeye başlandı.
Bu kapsamda 09-10 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenen eğitimlere trafik birimlerinde görevli 15 personeli katıldığı ve ilkyardım eğitimlerine 2016 yılı boyunca devam edileceği bildirildi.

batmanda-trafik-polislerine-uygulamali-ilk-yardim-egitimi.jpg

Kaynak: HÜR24Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=